CELEBRITIESSHOWBIZΚώστας Βουτσάς: Ο καλλιτεχνικός και ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον μεγάλο ηθοποιό

Κώστας Βουτσάς: Ο καλλιτεχνικός και ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον μεγάλο ηθοποιό

Φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του μεγάλου ηθοποιού έσπευσαν να δώσουν το δικό τους «αντίο».

Φτωχότερος είναι ο κόσμος της υποκριτικής μετά την απώλεια του Κώστα Βουτσά ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή μετά από επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία του.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Βουτσά

Ο αξέχαστος ηθοποιός ο οποίος νοσηλευόταν περίπου είκοσι ημέρες στο Αττικόν νοσοκομείο άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του αλλά και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του και τους ρόλους που είχε αναλάβει.

Διαβάστε επίσης: Αλίκη Κατσαβού: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» στον σύζυγο της, Κώστα Βουτσά

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του αλλά και εκείνοι που τον θαύμαζαν για τη σπουδαία καριέρα του, εκδηλώνουν στα social media τη θλίψη τους για τη μεγάλη απώλεια.

“Κώστα τρία χρόνια πριν, που παίξαμε μαζί στο Ηρώδειο, μου είπε πως είναι σίγουρος ότι θα ζήσει τουλάχιστον 110 χρόνια. Επειδή είχε τόσο πάθος όταν μου το είπε, τον πίστεψα! Όταν έμαθα ότι έφυγε, στην αρχή του θύμωσα λίγο, αλλά εκ των υστέρων τον ευχαριστώ για το μάθημα που μου έδωσε: Μην ζεις ως απόμαχος, ποτέ αλλά (αν αντέχεις βιολογικά) στην πρώτη γραμμή ΠΑΝΤΑ. Χαίρομαι που έφυγε στην πρώτη γραμμή. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να νικήσεις το αναπόφευκτο μπορείς να το κοιτάξεις στα μάτια” ! έγραψε ο Χάρης Ρώμας αποχαιρετώντας με τον δικό του τρόπο τον Κώστα Βουτσά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS