CELEBRITIESSHOWBIZΚύπριος ποδοσφαιριστής στην αγκαλιά της αδερφής της Κέιτ Μος

Κύπριος ποδοσφαιριστής στην αγκαλιά της αδερφής της Κέιτ Μος

Ο γνωστός στη Βρετανία για τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο, ο οποίος συμμετείχε και στο δημοφιλές reality «Love Island» Κύπριος ποδοσφαιριστής Μάικ Θαλασσίτης, βρίσκεται στην αγκαλιά της ετεροθαλούς αδερφής της Κέιτ Μος, Λότι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος, που υπήρξε διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών της Κύπρου και τώρα αγωνίζεται στη βρετανική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος Μάργκεϊτ, συνάντησε το 19χρονο μοντέλο στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Mahiki του Λονδίνου πριν από έναν περίπου μήνα.

«Οι δύο τους δεν έκρυψαν ούτε στιγμή ότι άρεσαν ο ένας στον άλλον και πέρασαν το βράδυ τους χορεύοντας και φλερτάροντας» ανέφερε πρόσωπο που έζησε από κοντά το έντονο φλερτ των δύο νέων, προσθέτοντας ότι ειδικά ο Κύπριος ποδοσφαιριστής «δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της».

Για να κρατήσουν όμως τα προσχήματα, αποχώρησαν χωριστά από το club, με τη Λότι να φεύγει πρώτη. Συναντήθηκαν όμως αμέσως μετά, υποστηρίζει η «Sun», για να ζήσουν το πάθος τους.

Το εάν η επαφή τους θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο θα δείξει ο χρόνος. Πάντως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής λέγεται ότι είχε σχέση με την παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ και το μοντέλο Μπεθ Χίμφρεϊς, ενώ δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για πιο σοβαρή δέσμευση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS