CELEBRITIESSHOWBIZLady Gaga: «Κάθε φορά που κοιτάζω το Όσκαρ, σκέφτομαι τον πόνο του...

Lady Gaga: «Κάθε φορά που κοιτάζω το Όσκαρ, σκέφτομαι τον πόνο του βιασμού»

Είναι το πιο λογικό, το πιο φυσιολογικό πράγμα. Αυτό που βίωσε η Lady Gaga όταν ήταν 19 ετών δεν διαγράφεται, ούτε σταματάει να πονάει. Κι αυτό το γράφουμε μόνο ως εικασία, αφού κανείς δε μπορεί να ξέρει το μέγεθος του στίγματος στην ψυχή της.

Όπως έχει αναφέρει αρκετά στο παρελθόν, σε ηλικία 19 ετών έπεσε θύμα βιασμού. Από τότε υπήρχε πάντοτε μέσα της μια θέση για τον πόνο. Γι΄αυτό και το ξεκίνημα της καλλιτεχνικής της καριέρας συνοδευόταν από το κρύψιμο του προσώπου της κι από τις στυλιστικές επιλογές που αλλοιώνουν την αληθινή Gaga. Γι΄αυτό και το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο. Όλα για να μην δείξει τον ευάλωτο χαρακτήρα της.
Στο πέρασμα των ετών άρχισε να αποκτά δύναμη και να διαχειρίζεται καλύτερα αυτό που έζησε. Φτάνοντας στο σήμερα, η Lady Gaga μπορεί να επιβιώκει την ανάμνηση του περιστατικού για να μετρά το πόσο πιο δυνατή έχει γίνει ως προς αυτό.

Μιλώντας στο Elle και στην Όπρα Γουίνφρι, η Lady Gaga εξήγησε τι νιώθει και πώς διαχειρίζεται σε αυτό το σημείο της ζωής της το συμβάν.
«Όταν πήρα το Όσκαρ για το Shallow, το κοίταξα. Τότε ένας ρεπόρτερ με ρώτησε τι βλέπω όταν κοιτάζω το Όσκαρ. Του απάντησα ότι βλέπω πολύ πόνο. Και δεν έλεγα ψέματα εκείνη τη στιγμή. Με βίασαν πολλαπλώς στα 19 μου. Έχω αποκτήσει τραύματα από πολλά πράγματα στην πορεία της καριέρας μου, αλλά επιβίωσα και συνεχίζω. Κι όταν είδα αυτό το Όσκαρ, απάντησα ότι βλέπω πόνο. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε κανείς στην αίθουσα όταν το είπα, αλλά εγώ το κατάλαβα.

Πάσχω από μετατραυματικό στρες. Έχω χρόνιο πόνο. Κάθε βδομάδα νιώθω νευροπαθητικό πόνο. Παίρνω φάρμακα. Έχω διάφορους γιατρούς. Κάπως έτσι επιβιώνω. Αλλά ξέρεις κάτι; Θέλω αυτό το παιδί εκεί έξω και αυτός ο άνθρωπος εκεί έξω που έχουν περάσει αντίστοιχα πράγματα, να μάθουν ότι υπάρχει η επιβίωση. Ότι μπορούν να συνεχίσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS