CELEBRITIESSHOWBIZLove affairs: Τα νέα πολυσυζητημένα ειδύλλια της ελληνικής showbiz!

Love affairs: Τα νέα πολυσυζητημένα ειδύλλια της ελληνικής showbiz!

Όταν η Κατερίνα Γερονικολού συνάντησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η Νατάσα Καλογρίδη τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; Ή μήπως όχι; Οι φήμες, πάντως, για δύο εκκολαπτόμενα και ήδη πολυσυζητημένα ειδύλλια οργιάζουν!

Του Κώστα Μπουρούση 

Νόχι. Σύνθετη λέξη από τη σύντμηση του καταφατικού «ναι» και του αρνητικού «όχι», με την οποία η Κατερίνα Γερονικολού επέλεξε να απαντήσει στην επίμονη ερώτηση τηλεοπτικού ρεπόρτερ αναφορικά με το πραγματικό ή μη του φημολογούμενου δεσμού της με τον συνάδελφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον ίδιο δρόμο, εμπνευσμένο ξεκάθαρα από το ζωικό βασίλειο, εκείνον δηλαδή της σουπιάς που αμολά μελάνι προκειμένου να αποφύγει τους θηρευτές της, ακολουθεί και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία φέρεται να απαντά σε εκείνους που τη θέλουν ζευγάρι με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο μέσω μιας ξεκάθαρα ρητορικής ερώτησης: «Δεν μπορώ να βγω μ’ έναν ωραίο άνδρα έξω; Να περάσουμε καλά;».

Με τη στάση τους αμφότερες οι ηθοποιοί κατάφεραν να ρίξουν νερό στοn μύλο της εικασίας, απασχολώντας σχεδόν καθημερινά sites και περιοδικά με την ιδιώτευσή τους. Μάλιστα, η επίμονη άρνηση της Κατερίνας Γερονικολού να ανταποκριθεί θετικά στα αιτήματα συνεντεύξεων από έντυπα, που εύλογα δέχεται με το καντάρι, ενισχύει όσους επιμένουν ότι ζει ένα φλογερό ειδύλλιο στο πλευρό του φρεσκοχωρισμένου από τη Βάσω Λασκαράκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Άλλωστε, η τηλεοπτική παρτενέρ του Ντάνου στη σειρά «Το τατουάζ», πριν από το ξέσπασμα των φημών, είχε παραδεχτεί εμμέσως σε συνέντευξή της ότι η ερωτική ζωή της έχει ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη. Η άνοιξη είναι από κάθε άποψη η ιδανική εποχή και για ξυπνήματα και για σκιρτήματα: «Υπάρχει κατανόηση, θέλει λίγη υπομονή. Βασικά, ξεκλέβουμε χρόνο από τον ύπνο μας για να υπάρχει συνάντηση, γιατί λείπω και εκτός, έχω και το θέατρο», είχε δηλώσει.

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσω του «Happy Day». Η εκπομπάρχης του Alpha σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Γερονικολού με τον Τσιμιτσέλη ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι σε συζήτηση που είχε με την ηθοποιό εκείνη παραδέχτηκε ότι ένας νέος άνδρας έχει αναστατώσει τη ζωή της. Ωστόσο, δεν τον κατονόμασε. Σε κάθε περίπτωση, οι δύο ηθοποιοί δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους. Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο remake της ταινίας «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε, βέβαια, ο Τσιμιτσέλης ήταν ακόμα παντρεμένος και ευτυχής στο πλευρό της τότε συμβίας του, Βάσως Λασκαράκη, με την οποία έχουν αποκτήσει και μια κόρη. Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν ξανά στην ταινία «The Bachelor», δύο χρόνια αργότερα. Αμέσως μετά τη δημόσια ανακοίνωση του διαζυγίου του Τσιμιτσέλη πολλές γυναίκες έχουν χρεωθεί ως «νέες σύντροφοι» στο πλευρό του – ανάμεσά τους η γοητευτική συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Έλα στη θέση μου», Ευαγγελία Συριοπούλου. Ωστόσο, για πρώτη φορά τώρα οι καλοθελητές επιμένουν τόσο για τη σχέση του αλλοτινού ζεν πρεμιέ με την καλλονή ενζενί. Κι ας μην υπάρχουν χειροπιαστά πειστήρια από κοινές εξόδους τους.

Λυκουρέζος – Καλογρίδη!

Όπως, δηλαδή, συμβαίνει στην περίπτωση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη. Ο ποινικολόγος και η εκκεντρική -στιλιστικά- ηθοποιός μονοπώλησαν άξαφνα την επικαιρότητα, όταν κοινή έξοδός τους σε νυχτερινά κέντρα των Αθηνών -συγκεκριμένα στον Γιάννη Πάριο και στην Πάολα- έγινε πρωτοσέλιδο σε εβδομαδιαία tabloid περιοδικά. Το σούσουρο που ξέσπασε ήταν τέτοιο, ώστε οι δυο τους βρέθηκαν να απαντούν μέσω του κοινού φίλου τους, Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος ανέλαβε άτυπα χρέη ιμπρεσάριου καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Κοκλώνης αποκάλυψε την ενόχληση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αλλά και την αντίδραση της Καλογρίδη σε όσους είδαν στη φιλία της και τις εξόδους της με τον ποινικολόγο ένα πρώτης τάξεως talk of the town – από πολλούς ο Κοκλώνης φαίνεται ως ο άνθρωπος κλειδί που σύστησε την Καλογρίδη στον Λυκουρέζο, όταν εκείνη αναζητούσε νομικές συμβουλές για τη δημιουργία καναλιού στο YouTube.

Μάλιστα, η ηθοποιός η οποία δεν καταλαβαίνει από σκανθαλοθηρικά τερτίπια φροντίζει να απαντά στις αιτιάσεις και μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, όπως με ένα post όπου το motto «μέσω της τέχνης δίνονται οι απαντήσεις» απλωνόταν φαρδύ πλατύ σε μια ζωγραφισμένη λαδόκολλα, πάνω στη οποία είχε προηγουμένως συμφάγει με τον ποινικολόγο. Σύμφωνα, πάντως, με νέες πληροφορίες καταλυτικής σημασίας για την προσέγγιση Λυκουρέζου-Καλογρίδη είναι το γεγονός ότι εκείνη ζει στην πολυκατοικία όπου εκείνος διατηρεί το δικηγορικό γραφείο του στο Κολωνάκι. Μπορεί να τους χωρίζει ένα πάτωμα, αλλά φαίνεται ότι σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση και τη συντροφιά περισσότερα είναι μάλλον εκείνα που μπορεί να τους ενώνουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS