CELEBRITIESSHOWBIZΛουκ Πέρι: Πέθανε ο «Ντίλαν» του Beverly Hills

Λουκ Πέρι: Πέθανε ο «Ντίλαν» του Beverly Hills

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Αμερικανού ηθοποιού Luke Perry, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα (04/03/2019) σε ηλικία 53 ετών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό από το πρωί της Τετάρτης (27/02) στο νοσοκομείο «St. Joseph» στο Μπέρμπανκ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, στο πλευρό του βρίσκονταν τα παιδιά του, Τζακ και Σόφι, η αρραβωνιαστικιά του, Μάντισον Μπάουερ, η πρώην σύζυγός του Μίνι, η μητέρα του και ο πατριός του, τα αδέλφια του Τομ και Έιμι, και άλλοι στενοί συγγενείς του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η είδηση της σοβαρής περιπέτειας του ηθοποιού είχε γνωστή την ίδια ημέρα που η εταιρία παραγωγή Fox ανακοίνωσε την επιστροφή -μετά από χρόνια- της θρυλικής -πλέον- σειράς Beverly Hills με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους ο Luke Perry και η παρέα των Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling και Gabrielle Carteris.
Η Σάνεν Ντόχερτι, συμπρωταγωνίστριά του στη σειράς είχε στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης για τον Πέρι. «Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να κλαίω. Τον αγαπώ και ξέρει ότι τον αγαπώ. Είναι ο Ντίλαν μου», είπε σε μια συνέντευξή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS