CELEBRITIESSHOWBIZΛουκία Κυριάκου: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για την προσωπική της...

Λουκία Κυριάκου: Απαντά για πρώτη φορά στις φήμες για την προσωπική της ζωή και τις εξελίξεις για τη ληστεία στο ατελιέ της(vid)

Στην εκπομπή Επί Τόπου στο OPEN TV και τον Νάσο Γουμενίδη, επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά η Λουκία Κυριάκου, για την εξελίξεις γύρω από την ληστεία στο ατελιέ της και την σύλληψη 35χρονης γυναίκας.

Στις 16 Οκτωβρίου έγινε διάρρηξη και κλοπή από το ατελιέ της Κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου στο κέντρο της Πάφου.

Νέες εξελίξεις στην διάρρηξη του ατελιέ της Λουκίας Κυριάκου-Τι δηλώνει η ίδια (vid)

Από τις εξετάσεις που έγιναν στο διάστημα αυτό, καθώς και από πληροφορία που εξασφάλισε η Αστυνομία, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας σε κατοικία 35χρονης Ελληνοκύπριας.

Η έρευνα έγινε την περασμένη βδομάδα και στην κατοικία της ύποπτης εντοπίστηκε αριθμός ενδυμάτων τα οποία διαπιστώθηκε ότι προέρχονται από την διάρρηξη. Εναντίον της 35χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, ενώ αυτή εντοπίστηκε τελικά και συνελήφθη.

Στη συνέχεια η 35χρονη παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο και αυτό διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση. Ακολούθως αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Να αναφέρουμε πως τα ακριβά κομμάτια της σχεδιάστριας ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο Κύπριος δημοσιογράφος Μιχάλης Σταύρου έδωσε όλο το ρεπορτάζ ενώ στη συνέχεια η γνωστή σχεδιάστρια μίλησε για πρώτη φορά για την εξέλιξη αυτή.

Επί τη ευκαιρία της εμφάνιση της σχεδιάστριας στην εκπομπή του, ο Νάσος Γουμενίδης άδραξε την ευκαιρία και την ρώτησε για το ντόρο που είχε γίνει την περασμένη βδδομάδα σε κυπριακά site με την είδηση ότι έχει χωρίσει με τον σύντροφο της, αιφνιδιάζοντας την.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η γνωστή Κύπρια σχεδιάστρια:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS