CELEBRITIESSHOWBIZΜαρία Μενούνος: Η πιο καλοντυμένη στα Όσκαρ με φόρεμα Celia Kritharioti (εικόνες)

Μαρία Μενούνος: Η πιο καλοντυμένη στα Όσκαρ με φόρεμα Celia Kritharioti (εικόνες)

Τα μεγαλύτερα βραβεία της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν σε μια λαμπερή τελετή και για μία ακόμη φορά, εκτός από τους νικητές της βραδιάς, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι εμφανίσεις των σταρ στο κόκκινο χαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσκαρ 2018: Γνωστή ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με… τις παντόφλες! (βίντεο)

Οι μεταλλικές αποχρώσεις σε χρυσό και ασημί, το λευκό και το μπλε ήταν οι αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν, ενώ δεν έλειψαν και άλλα χρώματα όπως το nude, το απαλό αλλά και το έντονο ροζ αλλά και το μαύρο, ωστόσο ήταν λίγες οι διάσημες που έστειλαν το μήνυμά τους κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στα φετινά βραβεία Oscar.

Η Μαρία Μενούνος ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς, επιλέγοντας μια μαύρη strapless δημιουργία Celia Kritharioti, φέρνοντας άρωμα Ελλάδας στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστείες στιγμές των σταρς στο κόκκινο χαλί τη βραδιά των Όσκαρ (εικόνες)

«Είμαι ενθουσιασμένη που φόρεσα μια τουαλέτα μιας πολύ ταλαντούχας ελληνίδας σχεδιάστριας, της Σίλιας Κριθαριώτη στα Οscars. Είμαι πολύ περήφανη για τις ελληνικές ρίζες μου και αγαπώ να το φωνάζω όποτε μπορώ. Συγχαρητήρια και στον άλλο ταλαντούχο φίλο μου που μου έδωσε όλη τη λάμψη, τον Δημήτρη Γιαννέτο» έγραψε στη λεζάντα ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS