CELEBRITIESSHOWBIZΜάθαμε πόσα ίδια outfits έχουν φτιαχτεί για την εμφάνισή της Φουρέιρα στη...

Μάθαμε πόσα ίδια outfits έχουν φτιαχτεί για την εμφάνισή της Φουρέιρα στη Eurovision!

Της Μικαέλλας Μικελλίδου

Εκρηκτική εμφανίστηκε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision ξεσηκώνοντας τα πλήθη με το Fuego. H εκπρόσωπος της κυπριακής συμμετοχής φόρεσε μια glam ολόσωμη φόρμα με δερμάτινες λεπτομέρειες στα χρώματα της φωτιάς, αφού ήθελε να θυμίζει φλόγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ξένος Τύπος αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα! Δείτε τα δημοσιεύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Φουρέιρα πανηγυρίζει! Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision (βίντεο)

Η συγκεκριμένη δημιουργία έφερε την υπογραφή του σχεδιαστή Βρεττού ΒρεττάκουΜπορούμε να πούμε ότι με το συγκεκριμένο outfit η Ελένη ήταν απλά απαστράπτουσα. Λεπτομέρειες που ξεχώριζαν ήταν τα παπούτσια της που ήταν στο ίδιο σχέδιο και χρώμα με το υπόλοιπο σύνολο και φυσικά τα 590.000 κρύσταλλα από swarovski με το οποίο ήταν διακοσμημένο το outfit της.

Eντυπωσιασμένη έμεινε και η διάσημη hair και makeup artist, την οποία λατρεύει το κοινό για τα μαγικά βίντεο με μακιγιάζ που ανεβάζει. Ο λόγος για την Nikkie Tutorials, η οποία παρακολούθησε τον ευρωπαΐκό διαγωνισμό και ξεχώρισε την κυπριακή συμμετοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο κοστίζει η διοργάνωση της Eurovision;

Με τον δικό της τρόπο έκανε θετικά σχόλια για την Ελένη Φουρέιρα γράφοντας ότι είναι πανέμορφη και γι’ αυτό επιδίωξε να επικοινωνήσει μαζί της. Η διάσημη youtuber δεν παρέλειψε να της δείξει τον θαυμασμό της, αλλά και να την ρωτήσει κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της και του styling της.

Έτσι, η Ελένη Φουρέιρα προχώρησε σε αποκάλυψεις όσον αφορά στην εμφάνισή της στη Eurovision λέγοντας ότι έχει τέσσερα φορέματα, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της όταν κάτι πάει λάθος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Fuego! Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με χτένισμα αλά Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή της (βίντεο)

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=297&v=C8Ph7AoMRCY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS