CELEBRITIESSHOWBIZΜέσα στο σπίτι της Ραμόνας Βλαντή από το «My Style Rocks» (βίντεο)

Μέσα στο σπίτι της Ραμόνας Βλαντή από το «My Style Rocks» (βίντεο)

Είναι η παίκτρια που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αίσθηση στο «My Style Rocks». Η Ραμόνα Βλαντή άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Ντορέτας Παπαδημητρίου και… πάθαμε πλάκα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο διαμέρισμα, με το δωμάτιο των κοριτσιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών, να κλέβει την παράσταση. Η Ραμόνα έβαλε τη ρεπόρτερ της εκπομπής, μάλιστα, να βγάλει τα παπούτσια πριν μπει στο σπίτι, όπως και σε κάθε άλλο καλεσμένο της. «Προσέχω πάρα πολύ, τα παιδιά μου τρώνε μόνο βιολογικά, μαγειρεύω συνέχεια. Χρειάζονται όρια, γιατί θα τους κάνει καλό όταν βγουν στην κοινωνία! Δεν τις έχω αφήσει να δουν ούτε ένα από τα πρώτα επεισόδια του My Style Rocks, όπου είχα πολύ ένταση. Και οι δικοί μου άνθρωποι με ρωτούσαν τι είχα πάθει την πρώτη εβδομάδα. Γυρίσαμε 10 επεισόδια σε μια εβδομάδα, είχα να δω τα παιδιά μου δέκα μέρες! Είχα ένα studio για personal στη Γλυφάδα, στην αρχή πήγαινε καλά, μετά έκλεισε με τα capital controls.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραμόνα Βλαντή: Αυτή είναι η ιστορία της πιο πολυσυζητημένης διαγωνιζόμενης του «My Style Rocks»

Την κυρία Κατσαϊτη δεν την ήξερα, ήξερα ότι είναι η στυλίστρια της Βανδή, τον Κουδουνάρη τον ήξερα, και τον Χριστόπουλο από το Next Top Model!» είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα, η οποία αναφέρθηκε και στον ανατρεπτικό της γάμο, ο οποίος ήταν έκπληξη, αλλά και στο πώς ήρθε στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «My Style Rocks»: Δεν φαντάζεστε πόσες χιλιάδες ευρώ θα πάρει η νικήτρια!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS