CELEBRITIESSHOWBIZΜια θέση στην... Tv

Μια θέση στην… Tv

Τα ριάλιτι σόου μπορούν να σε οδηγήσουν παντού, ακόμη και σε δική σου εκπομπή. Δεκαέξι παίχτες που βρήκανθέση στο γυαλί εκτοπίζοντας μεγάλη φουρνιά δημοσιογράφων, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.  

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Χάμπαλης

ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΚΙΑΡΟΣ
Ξεχώρισε από το πρώτο λεπτό που οι κριτές του χάρισαν μια θέση στο «Masterchef». Εργατικός, δημιουργικός, καλό παιδί, ευγενικός… Διαθέτει όλα εκείνα τα συστατικά για να ακολουθήσει τη δική του παράλληλη επιτυχημένη πορεία με τον Άκη Πετρετζίκη. Μπορεί να μην απέκτησε δική του εκπομπή μαγειρικής αλλά έχει δικό του καθημερινό ένθετο στη «Φωλιά των Κου Κου».

ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ
Η Μαντώ Γαστεράτου, αν και ήταν ήδη τηλεοπτικό πρόσωπο με παρουσία σε εκπομπές ιδιωτικών σταθμών, είδε την καριέρα της να αποκτά άλλες προοπτικές, όταν επιστρέφοντας από το «Nomads» δύο σταθμοί τη διεκδικούσαν, ο ΑΝΤ1 και το Epsilon, με το δεύτερο να κερδίζει τη μονομαχία και να τη χρίζει παρουσιάστρια του καλοκαιρινού πρωινού μαγκαζίνο.

ΑΚΗΣ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ
Εκεί ξεκίνησε την ένδοξη πορεία του και το «Master Chef» με πρώτο νικητή τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος έκτοτε κάνει αδιάκοπα τηλεοπτική καριέρα και μάλιστα φέτος έγινε μήλον της Έριδος για δύο μεγάλους σταθμούς, τον Σκάι και τον Alpha, με αποτέλεσμα τη ρήξη στη σχέση του με τον σταθμό του Φαλήρου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΣΑΛΟΣ
Ψηλός, γυμνασμένος, κούκλος, παραλίγο νικητής του «Survivor», σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, καρδιοκατακτητής, μ’ έντονο εκφραστικό βλέμμα, στυλάτος, μοδάτος, ωραίος άντρας, γυναικοκατακτητής… Παρουσιαστής, όμως, με τίποτα. Άλλο ένα ριαλιτόπαιδο που εισέβαλε στον κόσμο της τηλεόρασης χωρίς ουσιαστικό ρόλο.

ΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ
Η περίπτωσή του θυμίζει κατά πολύ την παροιμία «άντρα θέλω τώρα τόνε θέλω». Θεώρησαν πως με την παρουσία του στην καλοκαιρινή εκπομπή «Splash», του Epsilon, θα προκαλούσαν αναστάτωση στον γυναικείο πληθυσμό. Έλα, όμως, που τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τόσο υποτονικά κι αδιάφορα όσο ο ίδιος ως… παρουσιαστής. Με το ζόρι «γαμπρός», γίνεσαι; Δεν γίνεσαι.

ΡΑΜΟΝΑ ΒΛΑΝΤΗ
Η Ραμόνα Βλαντή, για την ιστορία και για όλους όσοι από εσάς διερωτάστε, «ποια είναι αυτή;», ήταν η νικήτρια του πρώτου κύκλου «My Style Rocks», η οποία εξαργύρωσε τη νίκη της με την παρουσίαση ειδικού ένθετου μόδας fashion police στην εκπομπή «Oοh la la!», παρά το γεγονός ότι αυτή αρχικά είχε ανατεθεί σε fashion blogger. Η στήλη διακόπηκε, όπως και η εκπομπή λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

ΣΤΕΛΛΑ ΜΙΖΕΡΑΚΗ-ΠΑΝΟΣ ΖΑΡΛΑΣ
Το κορυφαίο γεγονός της περσινής σεζόν -σε επίπεδο τραγέλαφου φυσικά- ήταν η ανάθεση της παρουσίασης του παιχνιδιού «Σκάσε και Κολύμπα» στους νικητές του ριάλιτι σόου γνωριμιών «Power of Love». Αν και αρχικά γίνονταν συζητήσεις με πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα, ξαφνικά και δίχως επιχείρημα, καθώς οι συγκεκριμένοι εμφανώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, βρέθηκαν να είναι οι παρουσιαστές του παιχνιδιού.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ
Τον Σπύρο Σούλη τον γνωρίσαμε στο πρώτο Survivor το 2003 από τη συχνότητα του Mega όπου έφτασε στους πέντε τελευταίους. Λίγο αργότερα τον είδαμε να κάνει καριέρα σαν τηλεοπτικός αρχιτέκτονας με τις εκπομπές «Άλλαξέ το» και «Με το Δεξί».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Ο ένας από τους δύο παρουσιαστές του «Survivor» είχε αναδειχθεί δεύτερος στο τηλεοπτικό τάλεντ σόου «Fame Story 3». Αν και ακολούθησε την καριέρα του τραγουδιστή, ξεχώρισε μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Wipe Out», «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και φυσικά το «Survivor».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Αν και το Dream Show δεν είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, όλοι γνωρίζουμε τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση. Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να εστίαζε στις υποκριτικές ικανότητες των παικτών, αλλά ο Ανδρέας Γεωργίου δεν είναι μόνο ηθοποιός. Είναι και ο σκηνοθέτης του «Τατουάζ», ενώ ετοιμάζει και νέα σειρά.

ΑΡΗΣ ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ
Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε στο Greek Idol 2, o οποίος έφτασε και αυτός στην τελική πεντάδα, συνεχίζει να δείχνει τα ταλέντα του όχι μόνο στο τραγούδι αλλά και στην ηθοποιία και τον χορό!

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ
Σε ηλικία 17 χρονών ήρθε από τη Γερμανία για να συμμετάσχει στο «So You Think You Can Dance?» όπου έλαβε την 25η θέση. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που την είδαμε σε ρόλο χορεύτριας, μιας και αργότερα ανέλαβε τον ρόλο της συμπαρουσιάστριάς του «The Voice».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, έχει λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι που λίγοι θυμούνται ότι έπαιξε. Μιλάμε για το «Gym Show» που ποτέ δεν είδαμε τον νικητή, αφού το ριάλιτι κόπηκε από τα πρώτα επεισόδια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο αγαπημένος Ντάνος, όπως έγινε γνωστός μέσα από το «Survivor», μπήκε σαν δάσκαλος θαλάσσιου σκι στο ριάλιτι επιβίωσης. Τώρα μετά την κατάκτηση του τίτλου του νικητή είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν μέρα με την ημέρα. Μπορεί να μην απέκτησε δική του εκπομπή στην τηλεόραση αλλά έγινε πρωταγωνιστής στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου, «Το Τατουάζ» ενώ πρόσφατα απέκτησε τον τίτλο του συγγραφέα.

ΜΑΓΚΥ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ
Τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του «Masterchef». Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα κατά την κρίση των πρώην συμπαικτών της, αφού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αποχώρησε λόγω προσωπικών λόγων, ενώ στην πορεία επανήλθε γεγονός που προκάλεσε τριγμούς στις σχέσεις με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Πέρσι την είδαμε να αναλαμβάνει ρόλο κριτή στην παιδική εκδοχή του «Masterchef».

ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
Λόγω της μεγάλης προβολής που πήρε η επιστροφή του «Survivor» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες όλοι οι συμμετέχοντες έτυχαν και της ανάλογης προβολής. Ο Μάριος ήταν ο μοναδικός Κύπριος μέσα στο παιχνίδι κι αγαπήθηκε από τον κόσμο και τους συμπαίχτες του, καθώς ήταν ανάμεσα στην τελική τριάδα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Η δημοσιότητα που κέρδισε μέσα στο παιχνίδι τού χάρισε τηλεοπτικό χρόνο, αφού δύο χρόνια μετά το τέλος του παιχνιδιού απέκτησε δική του ταξιδιωτική εκπομπή α λα «World Party» με τη μόνη διαφορά στον τίτλο (η δική του ονομάζεται «Passenger») αλλά και στη σύνθεση της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS