CELEBRITIESSHOWBIZΜοντέλο σοκάρει: Αν γνωρίζατε τι ισχύει στο μόντελινγκ, δεν θα με λέγατε...

Μοντέλο σοκάρει: Αν γνωρίζατε τι ισχύει στο μόντελινγκ, δεν θα με λέγατε ανορεξική

Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν η σχειδάστρια που κατηγορήθηκε ότι τουλάχιστον δύο από τα μοντέλα της έμοιαζαν να πάσχουν από νευρική ανορεξία. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα την κατακεραύνωσαν γράφοντας ότι χρησιμοποίησε μια στρατιά από πεινασμένα μοντέλα με αναλογίες 8χρονων κοριτσιών, αγέλαστων και χλωμών, που πρόβαλλαν τις σκελετικές μορφές τους μέσα από αδιανόητα ρούχα.

Λίγες μέρες αργότερα το κρίσιμο θέμα της ανορεξίας επιστρέφει, με αφορμή την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που έρχεται σε λίγες μέρες, και ένα ασθενικό μοντέλο από τη Ρωσία που έκανε casting για να ανέβει στην πασαρέλα.

model4

Πρόκειται για την 18χρονη πανέμορφη Ρωσίδα Alesya Kafelnikova η οποία ευελπιστεί να πρωταγωνιστήσει στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

model2

Αυτές τις μέρες βρίσκεται εκεί για να περάσει από casting και έγινε θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς έχει κατηγορηθεί ότι πάσχει από νευρική ανορεξία.

model3

Αυτό άλλωστε σκέφτεται κανείς με το που βλέπει τις φωτογραφίες της στο instagram.

Ωστόσο, η ίδια μίλησε στην Daily Mail τονίζοντας κάτι σοκαριστικό: Πως το γεγονός ότι είναι πετυχημένο μοντέλο που δουλεύει σε μεγάλο πρακτορείο και έχει πολλές δουλειές στην Ευρώπη, το οφείλει στην υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της.

Μάλιστα πρόσθεσε: «Αν οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τους κανονισμούς του μόντελινγκ, δεν θα μιλούσαν καν για νευρική ανορεξία».

model1

Ουσιαστικά, με αυτά τα λόγια της η νεαρή κατακεραυνώνει τον κόσμο του μόντελιγκ για τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχει από τα μοντέλα για να είναι όσο πιο αδύνατα γίνεται.

Πρόσφατα η νεαρή δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου φαίνεται να τρώει burger και τηγανιτές πατάτες γράφοντας στη λεζάντα: «Γεια σου, ανορεξία».

model

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS