CELEBRITIESSHOWBIZΝατάσσα Μποφίλιου! Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

Νατάσσα Μποφίλιου! Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της!

Με τον ομορφότερο τρόπο γιόρτασε τα γενέθλιά της η Νατάσσα Μποφίλιου. Με αφορμή τα 35α γενέθλιά της η αγαπημένη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για τις ευχές που της έστειλαν, δημοσιεύοντας μάλιστα μια φωτογραφία από τον γάμο της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου – Όλα όσα έγιναν γνωστά για τον γάμο

«Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα… Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθές τη μέρα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό…Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

Αποχαιρετώ τα 35 μου με ένα στιγμιότυπο από την ωραιότερη στιγμή τους. Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας, την τρυφερότητα, την πίστη σας σε μένα… Κάθε φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο σπουδαίο, όπως ο χείμαρρος αγάπης που πλημμύρισε εχθες τη μερα μου, θυμάμαι όταν ήμουν ένα κοριτσάκι που δεν είχε ιδέα τι θα μπορούσε να κάνει για να το αξίζει όλο αυτό… Με βαθιά ευγνωμοσύνη, εύχομαι για τα χρόνια που έρχονται, σε όλους μας, υγεία, ειρήνη, δύναμη, αλληλεγγύη και αγάπη. 📸 @labrinisotiriouphotography

A post shared by Natassa Bofiliou (@natassabofiliouofficial) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS