CELEBRITIESSHOWBIZΝτόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα πολύ να δω τη Μαρίνα μαζί με τον...

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα ήθελα πολύ να δω τη Μαρίνα μαζί με τον Μιχάλη»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Ντόρα Μακρυγιάννη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά του Alpha Κύπρου «Γυναίκα χωρίς όνομα» δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί φυσικά και στον ρόλο της.

Επίσης, ανέφερε και τι θα ήθελε να της φέρει η νέα χρονιά που μόλις μπήκε!


Αν μπορούσες να αποφασίσεις εσύ για τη Μαρίνα;

Θα ήθελα πολύ να δω τη Μαρίνα μαζί με τον Μιχάλη, γιατί πραγματικά αγαπιούνται και η ζωή τους τα έχει φέρει περίεργα.

Πρέπει κάποια στιγμή να αφήνεις λίγο τα πράγματα να κυλούν με ηρεμία, γιατί, όσο πιέζεις τις καταστάσεις για να βρεθεί μια λύση, πάντα κάτι δεν γίνεται σωστά, δεν κυλάει καλά. Κάποιες φορές, πρέπει να αφήσεις κάτι, για να πάρει τη δική του ανάσα και να πάει από μόνο του. Αυτό θα δούμε να συμβαίνει και στα επόμενα επεισόδια, όταν γίνεται και αυτό το συγκλονιστικό συμβάν. Η Μαρίνα είναι εκεί, ήρεμη, και περιμένει τον Μιχάλη.

Είσαι και εσύ αυτής της άποψης;

Ναι, αν και δεν είναι πολύ εύκολο. Κάποιες φορές, ζούμε τις καταστάσεις, όντας μέσα σε αυτές, και επηρεαζόμαστε.

Όμως, όταν βγούμε λίγο έξω από αυτές, συνειδητοποιούμε ότι πρέπει να πάρουμε μια ανάσα για/ να δούμε τι συμβαίνει. Εγώ το πιστεύω πάρα πολύ αυτό.

Είσαι περισσότερο της λογικής;

Όχι, είμαι του συναισθήματος, απλά κάποιες φορές οι ίδιοι οι άνθρωποι πληγώνουμε το συναίσθημα μας από τους εγωισμούς και από τα πρέπει.

Οπότε, ίσως κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε μια ανάσα, να το αφήσουμε να αναπνεύσει, για να βγει η πραγματική του αξία.

Η αγάπη δεν πιέζει κανέναν, δεν λειτουργεί απαραίτητα με τα πρέπει. Λειτουργεί και λίγο με την ελευθερία του «θέλω να είσαι καλά.

Αν δεν μας βγει τώρα, δεν πειράζει εδώ είμαι». Αν, πραγματικά, το πιστεύω αυτό που έχω αυτή τη στιγμή, δεν θα το αφήσω να φύγει από μέσα μου.

Όταν, λοιπόν, το κάνω αυτό, είναι γιατί ίσως οι υπόλοιποι τρόποι δεν βοηθούν και από τη στιγμή που θέλω να σωθεί μία σχέση, πρέπει να την προστατεύσω.

Εγώ, για τον έρωτα, πάντα πίστευα πως είναι ο Θεός έρωτας. Πρέπει να τον προστατεύεις, είναι κάτι πάνω από εμάς. Γιατί, πραγματικά, αν κάτι είναι αληθινό, είναι πολύ όμορφο.

Σου έχει τύχει να ερωτευτείς παράφορα;

Ναι, η πρώτη φορά ήταν στα 19 μου, που ήταν, ξέρεις, το πιο εφηβικό, με παρορμητισμό, ενθουσιασμό και ό,τι άλλο έχει αυτή η ηλικία.

Τη δεύτερη φορά το έζησα μεγαλύτερη, που βλέπεις τη διαφορά συγκριτικά με τα 19 σου χρόνια.

Μεγαλώνοντας, είσαι πιο συνειδητοποιημένος και λες ότι τώρα εδώ, όντως, την έχω πατήσει…

Τι θα ήθελες να σου φέρει η νέα χρονιά;

Την αγαπώ λίγο αυτή τη δεκαετία που μπαίνει γιατί είναι μια καινούργια δεκαετία. Θέλω να μου φέρει υγεία, σωματική και ψυχική.

Είναι το πρώτο που εύχομαι πάντα και δεν το λέω σαν κλισέ. Επίσης, θέλω να είμαι ήρεμη μέσα μου. Όλα τα πράγματα να κυλούν ήρεμα και όμορφα, είπε στο My tv.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS