CELEBRITIESSHOWBIZΟ Ανδρέας Γιόρτσιος κουρεύτηκε για ένα πολύ καλό σκοπό! Εσυ;

Ο Ανδρέας Γιόρτσιος κουρεύτηκε για ένα πολύ καλό σκοπό! Εσυ;

Ο πολυαγαπημένος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός Ανδρέας Γιόρτσιος είναι από τους ανθρώπους του χώρου που δεν χάνουν την ευκαιρία να περάσουν θετικά μηνύματα στον κόσμο.

Αυτή τη φορά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Happy Hour» συμμετείχε στο «Head Shave Challenge Day 2019»  ,μια  εκδήλωση που διοργανώνει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου 2019, στο Komanetsi Aquatic and Fitness Center (15:00-19:00).

Ο  Ανδρέας Γιόρτσιος έκανε την έναρξη της εκδήλωσης αυτής, αφού σε συνεννόηση με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, κουρεύτηκε χθες έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφέρει το μήνυμα στους τηλεθεατές του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και του Ronald McDonald House Charities® Κύπρου.

Μπορείς και εσύ να κόψεις τα μαλλιά ή να ξυρίσεις το γένι σου και να ενισχύσεις την προσπάθειά τους! Φτιάξε τη δική σου ομάδα στήριξης (με φίλους, συναδέλφους κλτ.) και έλα με το ποσό που θα μαζέψεις (υπάρχουν διαθέσιμα κουπόνια των €5) και ελάτε όλοι μαζί να σε κουρέψουμε ή ελάτε όλοι μαζί να κουρευτείτε με ελάχιστο ποσό εισφοράς €10.

Τα μαλλιά που το μέγεθος τους ξεπερνά τα 30 εκ. θα μαζεύονται για να σταλούν στον οργανισμό Wigs For Kids, που συνεργάζεται το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, για τη κατασκευή περουκών προκειμένου να δοθούν σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS