CELEBRITIESSHOWBIZΟ Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: Αυτή η ηθοποιός ήταν η 1η επιλογή για...

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: Αυτή η ηθοποιός ήταν η 1η επιλογή για το ρόλο της Ελένης, «ευτυχώς τσίμπησε η δεύτερη» (video)

Τη δική της ιστορία στην τηλεόραση έχει γράψει η αγαπημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» η οποία και συνεχίζει να προβάλλεται σε επανάληψη σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ποια ηθοποιός ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Ελένης Βλαχάκη.

«Για το “Κωνσταντίνου και Ελένης” πρώτη επιλογή ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου. Είχα πει ότι αυτό πρέπει να γίνει με μια από τις δύο, αλλιώς δεν έχει και νόημα να γίνει. Ευτυχώς τσίμπησε η δεύτερη», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου».

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε δημοσιογράφο της εκπομπής και μίλησε τόσο για την επιτυχημένη επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”στον ΑΝΤ1, την επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου, όσο για το ποιά ήταν η ηθοποιός που ήταν η πρώτη επιλογή του για το ρόλο της Ελένης Βλαχάκη.

“Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, τα πρώτα πέντε χρόνια δεν ήθελα καν να ακούσω για τηλεόραση. Ήθελα να γράφω συνεχώς και να παίζω διαφορετικά είδη θεάτρου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας. “Πέντε χρόνια πριν σκέφτηκα να γυρίσω και τότε ανακάλυψα ότι κανείς δεν με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες διότι περνάει ο χρόνος. Πολύ εύκολα ξεχνιούνται οι πολύ μεγάλες επιτυχίες και τα εξώφυλλα τύπου, mister 50% και Μίδας της τηλεόρασης” συμπλήρωσε.

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR αναφέρθηκε στην επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου για τον ρόλο της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε πως “δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη επιλογή. Η Χατζησοφιά θα τα πει καλύτερα. Θυμάμαι ότι ήταν η τρίτη επιλογή η Ρένια. Όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρώτα ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS