CELEBRITIESSHOWBIZΟ Deadpool θύμωσε με την απουσία του Καναδά από τη Eurovision! (βίντεο)

Ο Deadpool θύμωσε με την απουσία του Καναδά από τη Eurovision! (βίντεο)

«Μην ακούσω βλακείες ότι ο Καναδάς δεν ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Βάλατε στη Eurovision την Αυστραλία που δεν είναι καλά καλά… στον πλανήτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μήνυμα της Γιάννας Τερζή: «Μην νομίζετε πως είμαι εξαφανισμένη» (βίντεο)

Ο υπερήφανος Καναδός (όπως και ο Ράιαν Ρέινολντς που τον υποδύεται) υπερήρωας Deadpool θύμωσε με την απουσία της χώρας του από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και βρήκε μία ακόμη εξαιρετική ευκαιρία για προώθηση της ταινίας «Deadpool 2» που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαΐου.

Αρχίζει το φοβερό βίντεο που ανέβασε στο Twitter με μία αναδρομή στην πλούσια μουσική κληρονομιά του Καναδά, που περιλαμβάνει τους Μπράιαν Άνταμς, Τζάστιν Μπίμπερ, Νιλ Γιανγκ, Μάικλ Μπουμπλέ και Γουίλιαμ Σάτνερ.

«Το γενναιόδωρο δώρο της Σελίν Ντιόν από μόνο του αξίζει μια πρόσκληση», λέει ο Deadpool και προειδοποιεί την Ευρώπη: «Ξυπνήσατε τον κοιμώμενο τάρανδο. Θα σας επιτεθούμε με όλη τη δύναμη του “στρατού” μας, των κώνων σήμανσης και του προσιτού συστήματος υγείας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα πιστεύετε ποιος παρομοίασε την Ελένη Φουρέιρα με τη Beyonce! (βίντεο)

Πραγματικά, ο Ράιαν Ρέινολντς πρέπει να έχει μονίμως κρεμασμένη στη ντουλάπα του τη στολή του Deadpool και όποτε του έρχεται μια ιδέα, να τη φοράει και να γυρίζει βίντεο. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το απίστευτο μάρκετινγκ που κάνει στην ταινία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS