CELEBRITIESSHOWBIZΟ Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και σχολιάζει την δημόσια συγνώμη...

Ο Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και σχολιάζει την δημόσια συγνώμη του Will Smith

Ο Κρις Ροκ σχολιάζει και επικρίνει τη συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι που του έδωσε στα Όσκαρ.

Η πιο άβολη στιγμή στην 94η τελετή των Βραβείων Όσκαρ ήταν ο έντονος εκνευρισμός και το χαστουκι (που κανείς δεν θα ξεχάσει) το οποίο έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον τον Κρις Ροκ για το αστείο που είχε κάνει ο δεύτερος για τη σύζυγό του.

Ο ηθοποιός με ένα βίντεο που ανέβασε δημόσια θέλησε να ζητήσει συγνώμη μετά από μήνες στον γνωστό κωμικό. «Κρις, σου ζητώ συγγνώμη. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη. Είμαι εδώ όποτε είσαι έτοιμος να μιλήσεις» είχε πει.

Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που ο Will Smith χαστουκίζει τον Chris Rock στη σκηνή των Oscars

Ο Κρις Ροκ φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για την δημόσια συγνώμη που δημοσίευσε ο Γουίλ και έδωσε μια σύντομη και άμεση απάντηση σε αυτόν, αναφερόμενος μάλιστα συχνά σε διάφορα περιστατικά βίας.

Μπορεί τόσο καιρό να τον αγνοούσε ωστόσο τώρα φαίνεται ότι κάνει συχνά μικρές αναφορές στο θέμα αυτό, μέσα από την περιοδεία του Rock με τον κωμικό Dave Chappelle.

Ο Κρις λοιπόν “έσπασε” την αξιοπρεπή σιωπή του σχετικά με το θέμα λέγοντας στο κοινό σε μια συναυλία στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι ο Σμιθ “Έδινε την εντύπωση ενός τέλειου ανθρώπου για 30 χρόνια αλλά είναι εξίσου άσχημος με τους υπόλοιπους από εμάς”.

Την πρώτη βραδιά της περιοδείας τους ο Σαπέλ ρώτησε τον Ροκ για το περιβόητο χαστούκι, διερωτώμενος: “Πόνεσε;”.

Διαβάστε επίσης: Will Smith: Ζήτησε συγγνώμη στον Chris Rock – Η ανάρτηση στο Instagram

“Ακριβώς, ο κ@ρ…. με χτύπησε για ένα μ@λ… αστείο, το ωραιότερο αστείο που είπα ποτέ. ‘Ο Γουίλ έδινε την εντύπωση ενός τέλειου ανθρώπου για 30 χρόνια, και έσκισε το προσωπείο και μας έδειξε ότι είναι τόσο άσχημος όσο όλοι μας”.

‘Όποιες κι αν είναι οι συνέπειες… ελπίζω να μην ξαναβάλει το προσωπείο του και να αφήσει το πραγματικό του πρόσωπο να αναπνεύσει. Βλέπω τον εαυτό μου και στους δύο άνδρες”, είπε.

Προηγουμένως, χαρακτήρισε το αστείο του για τα Όσκαρ το ωραιότερο αστείο που είχε πει ποτέ.

Μάλιστα σε μια κίνηση που συνιστά ένα είδος απολογίας, η Ακαδημία πρότεινε την θέση του παρουσιαστή για την επόμενη τελετή στον Κρις Ροκ, ο οποίος έχει παρουσιάσει άλλες δυο φορές τα Όσκαρ. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο κωμικός σε ένα από τα σόου του, προσθέτοντας ότι αρνήθηκε την πρόταση.

Όπως είπε αστειευόμενος, είναι σαν να ζητήσαν στο θύμα να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος, σαν να έβαλαν τη δολοφονηθείσα σύζυγό του. Ο πρόεδρος της Ακαδημίας πριν λίγο καιρό διαβεβαίωνε ότι η επόμενη τελετή δεν θα έχει αστεία και αναφορές στο περιστατικό με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ, καθώς θέλουν να το αφήσουν πίσω τους για τα καλά και να αφοσιωθούν στην προώθηση του σινεμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS