CELEBRITIESSHOWBIZΌσκαρ 2018: Αυτές είναι οι πιο κιτς εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! (εικόνες)

Όσκαρ 2018: Αυτές είναι οι πιο κιτς εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί! (εικόνες)

Είναι στοίχημα της χρονιάς για τις χολιγουντιανές σταρ. Το ποιες θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστείες στιγμές των σταρς στο κόκκινο χαλί τη βραδιά των Όσκαρ (εικόνες)

Αλλες τα καταφέρνουν με ευκολία, άλλες μοιάζουν να προσπάθησαν πολύ για να… αποτύχουν. Η υπερβολή άλλωστε καταλήγει συνήθως σε κιτς εμφανίσεις.

Και έτσι και φέτος, οι κακόγουστες ή έστω αμήχανες εμφανίσεις στο φετινό κόκκινο χαλί όχι απλά δεν έλειψαν αλλά ήταν αρκετές. Τόσες όσες να μιλάμε για ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όσκαρ 2018: Το «καυτό» φιλί γνωστού ηθοποιού με τη σύντροφό του (βίντεο)

Από το φόρεμα-κουρτίνα της κατά τα λοιπά πάντα κομψής Σάλμα Χάγιεκ μέχρι τα φορέματα που δεν άφηναν τίποτα στην φαντασία, αλλά και αυτά με τα τεράστια φλοράλ σχέδια, κάποιες εμφανίσεις ήταν τουλάχιστον απογοητευτικές.

Μπλάνκα Μπλάνκο

Η ηθοποιός Μπλάνκα Μπλάνκο αποφάσισε να πάει στα βραβεία αρκετά προκλητική. Τα σκισίματα στο φόρεμα ήταν υπερβολικά, καθώς το σκίσιμο στο μπούστο έφτανε στην κοιλιά και το σκίσιμο στο πόδι ξεκινούσε από πολύ πάνω. Εκτός αυτού το φόρεμα ήταν πολύ κολλητό κάνοντας έτσι το αποτέλεσμα πέρα για πέρα κιτς.

Αντρα Ντέι

Η τραγουδίστρια Αντρα Ντέι κυλίστηκε στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ προκειμένου να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά η δημιουργία του Ζακ Ποσέν ήταν τόσο κακή που δεν την «έσωσε» από αυτή την κατηγορία. Τόσο το χρώμα, όσο και τα μεγάλα λουλούδια στο φόρεμα, το οποίο σούρωνε προς τα γόνατα, δημιούργησαν έναν κακό συνδυασμό που της κόστισε.

Γουέντι Μακ Λέντον- Κόβεϊ

Η Γουέντι Μακ Λέντον- Κόβεϊ φαίνεται να το προσπάθησε, αλλά όχι αρκετά. Το φόρεμα θα μπορούσε να ήταν παραμυθένιο, αν ήταν σε άλλο χρώμα. Το κακό αυτό πράσινο και το υπερβολικά ανοιχτό μπούστο, την έβαλαν στην λίστα με τις πιο κακοντυμένες.

Γούπι Γκολντμπεργκ

Η Γούπι Γκολντμπεργκ είναι γνωστή για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της, αλλά η συγκεκριμένη ήταν κάπως «έξω από τα νερά της». Η πράσινη τουαλέτα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους δεν ήταν τόσο κακή. Την ζημιά την έκαναν τα σχέδια πάνω της, καθώς τα μοβ και τα κίτρινα λουλούδια ήταν υπερβολικά κακόγουστα.

Σάλμα Χάγιεκ

Η Σάλμα Χάγιεκ στην προσπάθειά της να εντυπωσιάσει, επέλεξε τελικά κάτι υπερβολικό. Μια δημιουργία ορισμό της υπερβολής για την ακρίβεια. Η ηθοποιός φόρεσε μία δημιουργία του Alessandro Michele από τον οίκο Gucci, η οποία ήταν σε μοβ απόχρωση και ήταν κεντημένη με πούλιες. Βέβαια αυτό που χειροτέρεψε τα πράγματα ίσως δεν ήταν το φόρεμα, αλλά ο πολυέλαιος που είχε στον λαιμό της, τον οποίο δεν φοβήθηκε να συνδυάσει με παρόμοια σκουλαρίκια.

Σοφία Καρσόν  (τραγουδίστρια)

Ηθελε να κάνει την πιο αέρινη εμφάνιση, αλλά η τραγουδίστρια Σοφία Καρσόν απέτυχε παταγωδώς. Το φόρεμά της μπορεί να ήταν ωραίο, μόλις το αέριζε αλλά όταν στεκόταν κάτω έμοιαζε με κουρέλι. Επίσης τα φρύδια της τα είχε τονίζει υπερβολικά, ενώ το μαλλί της την έκαναν 10 χρόνια μεγαλύτερη.

 Λέσλι Μάνβιλ

H ηθοποιός Λέσλι Μάνβιλ μπορεί να έκανε μία πολύ καλή επιλογή στο μακιγιάζ, αλλά το φόρεμα ήταν κακό. Το ύφασμα αντικειμενικά δεν ήταν για τα Οσκαρ, ενώ αυτό το «θλιμμένο» γκρι την έκανε κάπως πιο χλωμή με αποτέλεσμα να περάσει απαρατήρητη.

Ντανάι Γκουρίρα

Η ηθοποιός Ντανάι Γκουρίρα φόρεσε μία ροζ τουαλέτα την σχεδιάστριας Gabriela Hearst, αλλά δεν μπόρεσε να την υποστηρίξει σωστά. Λίγο το ροκ ύφος της, λίγο και το περίεργο κόσμημα το κεφάλι της, το φόρεμα αυτό ξεκάθαρα δεν ήταν φτιαγμένο για εκείνη.

Παζ Βέγκα (ηθοποιός)

Η ηθοποιός Παζ Βέγκα μάλλον θα είδε κάποιο πίνακα ζωγραφικής και θα αποφάσισε να το κάνει… φόρεμα. Το λευκό χρώμα με τα κατακόκκινα λουλούδια, τα καφέ κλαδιά και τα μαύρα τετράγωνα κουτάκια που ξεπρόβαλαν κάπως πίσω από το φόρεμα ήταν απογοήτευση.

Βαϊόλα Ντέιβις

 

 

Η Βαϊόλα Ντέιβις αντιθέτως αποφάσισε με αυτή την εμφάνιση να δείχνει 10 χρόνια νεότερη, αλλά το χρώμα δεν ήταν για Όσκαρ. Φορώντας μία ροζ- φούξια στραφταλιζέ τουαλέτα Michael Kors, η Βαϊόλα Ντέιβις όντως κατάφερε να δείχνει πιο νέα από όσο είναι, αλλά και αρκετά κιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS