CELEBRITIESSHOWBIZΌσκαρ 2018: Γνωστή ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με… τις παντόφλες! (βίντεο)

Όσκαρ 2018: Γνωστή ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή με… τις παντόφλες! (βίντεο)

Μπορεί η ίδια να μην κέρδισε βραβείο Όσκαρ, ωστόσο, πήρε το βραβείο της ακομπλεξάριστης, καθώς ανέβηκε στη σκηνή της τελετής με φόρεμα που είχε ξαναβάλει, συνδυασμένο με… παντόφλες!

Ο λόγος για την Tiffany Haddish, που ανέλαβε να παρουσιάσει τους υποψήφιους και τον νικητή για το βραβείο καλύτερου ντοκιμαντέρ, μαζί με τη Maya Rudolph.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oscar 2018: Δες τι επέλεξαν να φορέσουν οι stars στο κόκκινο χαλί

Η 38χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε με λευκή Alexander McQueen δημιουργία, την οποία, μάλιστα, είχε φορέσει σε άλλες δύο δημόσιες εμφανίσεις της στο παρελθόν (στην πρεμιέρα της ταινίας της τον Ιούλιο και σε τηλεοπτική της συνέντευξη τον Νοέμβριο) και, αντί για ψηλοτάκουνα, έβαλε… μαλακές παντόφλες με γούνινη επένδυση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι αστείες στιγμές των σταρς στο κόκκινο χαλί τη βραδιά των Όσκαρ (εικόνες)

Αποδεικνύοντας ότι έχει χιούμορ, η Tiffany δεν έκρυψε τα πατούμενα που επέλεξε, με το στιγμιότυπο να είναι ένα από εκείνα που σχολιάστηκαν πολύ στα social media. Nωρίτερα, η ίδια έκανε αίσθηση και στο κόκκινο χαλί, καθώς, αντί για τουαλέτα, επέλεξε να φορέσει το παραδοσιακό φόρεμα της Ερυθραίας της βορειοανατολικής Αφρικής, τιμώντας τον αείμνηστο πατέρα της!

Δείτε την εμφάνισή της:

https://www.youtube.com/watch?v=X8hpFbW1gUY

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS