CELEBRITIESSHOWBIZΠοιες θα έχουν την ευκαιρία να βγουν ραντεβού με τον Μάριο Πρίαμο;...

Ποιες θα έχουν την ευκαιρία να βγουν ραντεβού με τον Μάριο Πρίαμο; (βίντεο)

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, o οποίος έγινε γνωστός μέσα από το «Survivor», κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει θαυμάστριες τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mάριος Πρίαμος: Διαβάζει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου γράμματα των θαυμαστριών του

Ο Κύπριος πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης χρησιμοποιεί συχνά τα social media μέσω των οποίων ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, αλλά και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Σήμερα, όμως, έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, την οποία αναμφίβολα θα λατρέψουν οι πιο πιστές θαυμάστριές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μάριος Πρίαμος ετοιμάζει κάτι καινούριο και προκαλεί σάλο στα social media

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης προκήρυξε ένα διαγωνισμό, ο οποίος απευθύνεται σε κοπέλες που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά:

«Μπορεί να νομίζεις οτι με έμαθες μέσα από το παιχνίδι αλλά με την βοήθεια του @badoo_gr μπορείς να με γνωρίσεις καλύτερα από κοντά! Πώς; Απλά ακολούθησε δύο πολύ απλά βήματα!

1. Διάλεξε την αγαπημένη σου φωτογραφία μου και ανέβασέ την στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram με το hashtag #BadooDateGreece (το προφίλ σου στο instagram δεν θα πρέπει να είναι private/ κλειστό)

2. Ακολούθησε το λινκ που θα βρεις στο bio μου και στείλε μου μήνυμα στο #badoo χρησιμοποιώντας την φράση “Θα ήθελα να βγω μαζί σου ραντεβού”. Το προφίλ σου στο Badoo θα πρέπει να είναι επαληθευμένο/ verified Stay tuned γιατί ακριβώς σε μία εβδομάδα θα ανακοινώσω την νικήτρια ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον λογαριασμό μου!

Ανυπομονώ να σε γνωρίσω απο κοντά… *Ο διαγωνισμός αφορά μόνο κοπέλες αυστηρά άνω των 18 ετών».

Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/BYGGaZ2nWfk/?taken-by=mariospriamos

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS