CELEBRITIESSHOWBIZΠοιος είναι ο 16χρονος νικητής του «Rising Star» Γιάννης Ξανθόπουλος;

Ποιος είναι ο 16χρονος νικητής του «Rising Star» Γιάννης Ξανθόπουλος;

Αν και μόλις 16 χρονών, ο Γιάννης Ξανθόπουλος κατάφερε τους τελευταίους μήνες να συγκινήσει όλη την Ελλάδα με τη φωνή και τη σκηνική παρουσία του στο «Rising Star» και τελικά να στεφθεί νικητής.

Ποιος είναι, όμως, ο 16χρονος που άφησε για λίγο τις σχολικές υποχρεώσεις του σε δεύτερη μοίρα για να ακολουθήσει το μοναδικό του όνειρο, να γίνει τραγουδιστής;

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, είναι μαθητής της Β’ Λυκείου, μέτριος στην τάξη αλλά με εξαιρετικές επιδόσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τη μουσική.

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε μέσα από το Rising Star, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις φωνητικές ικανότητές του και πολλοί ήταν αυτοί που τον αποκάλεσαν «παιδί-φαινόμενο».

Μεγάλωσε στο Μενίδι και είναι ο μικρότερος γιος μιας πολυμελούς οικογένειας. Αυτό που διδάχτηκε από τους γονείς του, ανθρώπους του μεροκάματου, είναι να είναι αυτόνομος και να αγωνίζεται, όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου. «Δεν είμαστε πλούσιοι, οι δικοί μου είναι άνθρωποι του μεροκάματου» είπε, εξηγώντας ότι ο πατέρας του εργάζεται στα καράβια και η μητέρα του είναι μαγείρισσα στο Δημαρχείο. Οι συνθήκες στις οποίες μεγάλωσε, όπως έχει δηλώσει, τον κάνουν όταν τραγουδάει να βιώνει την κάθε στιγμή.

Σε κάθε εμφάνισή του στο «Rising Star» κάταφερνε να συγκεντρώνει ένα μεγάλο ποσοστό, σχεδόν το 90%. Ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά αυτό δεν το υιοθέτησε ποτέ όπως λέει. Ο ίδιος έκανε απλώς αυτό που του αρέσει και αγαπάει να κάνει, δηλαδή να τραγουδάει.

Μοναδικό του όνειρο είναι το τραγούδι και στόχος του να γίνει γνωστός και να συνεργαστεί με αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς και να τον αγαπήσει ο κόσμος μέσα από το τραγούδι.

Τα λεφτά και η δημοσιότητα, λέει, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

«Δεν θα παρατήσω το σχολείο, θα το τελειώσω κι έπειτα θα βρω κάτι να σπουδάσω, ενώ θα ασχολούμαι επαγγελματικά και με το τραγούδι. Εγώ αυτό θέλω να κάνω! Αυτό είναι το όνειρό μου!».

Δείτε εδώ την ερμηνεία που του χάρισε τη νίκη στο Rising Star.

https://like.philenews.com/aytos-ine-o-nikitis-tou-rising-star/

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου!

https://like.philenews.com/giannis-xanthopoulos-sti-skini-niotho-san-sto-spiti-mou/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS