CELEBRITIESSHOWBIZΠώς περνάνε τις μέρες των γιορτών επώνυμες Κύπριες

Πώς περνάνε τις μέρες των γιορτών επώνυμες Κύπριες

Χριστιάνα Αριστοτέλους τελείωσε τα γυρίσματα για την εορταστική εκπομπή του Alpha. Ανέβασε μάλιστα και μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας «Πρωτοχρονια στο σπιτι μας!!alphatv!καναμε και την αλλαγη του χρονου και καλη μας χρονια..!!!:)))??καλημερουδια σε ολους!????????️»

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου αφού ανέβασε μια φωτογραφία της από το τηλεοπτικό της στούντιο γράφοντας «Καλό Σαββατοκύριακο και Καλα Χριστούγεννα σε όλους με την οικογένεια σας και τους ανθρώπους που πραγματικα σας αγαπούν και τους αγαπάτε με όλη σας την καρδιά! ?? Καλή ξεκούραση σε όλους μας❤️️» ταξίδεψε στο Λονδίνο για να περάσει τα Χριστούγεννα με το Νεκτάριο και την κόρη τους!

Η Κάτια Θεοδότου, πραγματοποίησε στο σπίτι της στη Λεμεσό το καθιερωμένο πλέον xmas party. Μοιράστηκε μάλιστα με τους ακολούθους της στο instagram τις προετοιμασίες για το art de la table.

H Μαριέλλα Σαββίδου, που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο μιούζικαλ Mamma Mia! κερδίζοντας τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά, ανέβασε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο.

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο. Το ζευγάρι απολαμβάνει την πόλη και τους χριστουγεννιάτικους στολισμούς της, ενώ φρόντισε να βρεθεί και στο κατάστημα Harrods, που γίνεται κάθε Χριστούγεννα σημείο αναφοράς στο Λονδίνο, με τις εντυπωσιακές βιτρίνες του.

H Άννα Βίσση ανέβασε στο λογαριασμό της ένα βίντεο στέλνοντας τις δικές της ξεχωριστές ευχές.

Λαμπερές χριστουγεννιάτικες ευχές απο την Anna Vissi / Άννα Βίσση! ✨Video: @swarovski_addicted

Publiée par fannatics.gr sur Samedi 24 décembre 2016

Η Μαρία Κορτζιά π’ ότι φαίνεται από το λογαριασμό της στο Instagram, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα.

Λία Έλληνα Τορναρίτη, φωτογραφήθηκε μαζί με τις κόρες της και ευχήθηκε “Merry merry christmas♩??”

 

H σχεδιάστρια μόδας Αφροδίτη Χατζηρακλέους μοιράστηκε μια φωτογραφία από το στολισμό του Χριστουγεννιάτικου της δέντρου.

H Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη, φορώντας ένα velvet jumpsuit, χτυπώντας το κουδούνι του καταστήματός της ευχήθηκε… “Jingle Bells ???”

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS