CELEBRITIESSHOWBIZΠριν τον Σεπτέμβριο ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Πριν τον Σεπτέμβριο ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ

Φαίνεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ και παλάτι θα έχουν ετοιμασίες το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με τον βρετανικό Tύπο η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 9 μήνες θα αρραβωνιαστούν πριν τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, ένα άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε πως ο Χάρι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ημέρα που θα έχουν επέτειο και θα συμπληρώνουν ένα χρόνο σχέσης.

«Θα έχουν αρραβωνιαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό τυπικά σημαίνει πριν τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά κανείς δεν ξέρεις την ακριβής ημερομηνία», ανέφερε το άτομο προσθέτοντας πως ο γάμος μπορεί να γίνει μέσα σε αυτόν ή τον επόμενο χρόνο.

Και μπορεί το ζευγάρι αυτή τη στιγμή να ζει χωριστά, μιας και η Μέγκαν βρίσκεται στο Τορόντο για τα γυρίσματα της ταινίας Suits και ο Χάρι έχει την βάση του στο Λονδίνο.

Βέβαια, η πηγή αναφέρει πως η Μέγκαν θα εγκαταλείψει το ρόλο της στην σειρά το καλοκαίρι με σκοπό να μετακομίσει στο Λονδίνο, καθώς και οι δύο βλέπουν το μέλλον τους από κοινού ως ζευγάρι.

Η Μέγκαν έχει περάσει αρκετό χρόνο στη Βρετανία με τον Πρίγκιπα Χάρι, καθώς έμεινε μαζί του στο Παλάτι του Κένσινγκτον για παραπάνω από ένα μήνα.

Πάντως και οι δυο είναι τόσο ερωτευμένοι μεταξύ τους που αν έπρεπε κάποιος να βαθμολογήσει τον έρωτά τους μέχρι το 10… θα τους έβαζε 150, ανέφερε η πηγή στο Us Weekly.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS