CELEBRITIESSHOWBIZSex and the City: Οι φωτογραφίες της Carrie Bradshaw και του Mr....

Sex and the City: Οι φωτογραφίες της Carrie Bradshaw και του Mr. Big που δεν είχαμε δει!

Το «Sex and the city» έγινε φέτος 20 χρονών κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να το βλέπουμε και πάλι από την αρχή τα Σαββατοκύριακα που καθόμαστε και ξεκουραζόμαστε σπίτι. Ήταν μία από τις αγαπημένες μας σειρές – εντάξει μετά τα «Φιλαράκια» – και όπως καταλαβαίνεις δεν το βαριόμαστε με τίποτα. Μπορεί πλέον μεταξύ των ηθοποιών τα πράγματα να μην είναι πολύ καλά, αλλά για μας πάντα θα είναι η καλύτερη σειρά.

Η ιστορία της Carrie με τον Mr Big είχε «χτυπήσει ευαίσθητα σημεία» και σίγουρα δεν υπάρχει μία γυναίκα που να μην ταυτίστηκε μαζί της. Αν από την άλλη ήσουν φαν της Samantha, τότε ήσουν σε λίγο καλύτερη κατάσταση από εμάς. Κι εκεί που χαζεύαμε στο Instagram λοιπόν, πέσαμε πάνω σε μία σειρά από φωτογραφίες, η οποίες απαθανάτιζαν την Carrie και τον Mr. Big σε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογράφιση.

Η λεζάντα των φωτογραφιών αναφέρει πως η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε για την προώθηση της σειράς, πιθανότατα πριν αυτή ξεκινήσει να προβάλλεται. Η SJP με εσώρουχα και ο Chris πότε με ανοιχτό πουκάμισο, πότε χωρίς αυτό, ήταν ό,τι πιο ωραίο, νοσταλγικό –λόγω της σειράς- και sexy είδαμε σήμερα. Το σίγουρο είναι πάντως πως αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχουμε δει ξανά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS