CELEBRITIESSHOWBIZSHERO collection από το Αnswear.LAB με την Εβελίνα Σκίτσκο

SHERO collection από το Αnswear.LAB με την Εβελίνα Σκίτσκο

Η Εβελίνα Σκίτσκο εκπροσωπεί όλα αυτά που πρεσβεύει η νέα limited συλλογή SHERO του γυναικείου brand Answear.LAB που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του online fashion store answear.com.cy , μία συλλογή που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες τάσεις για το φετινό φθινόπωρο, ενώ ταυτόχρονα τονίζει την εσωτερική γυναικεία δύναμη, την ελευθερία και την ισότητα.

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του νησιού μας, την πρωτογνωρίσαμε το 2018 μέσα από το «Greece’s Next Top Model», όπου και ξεχώρισε τόσο με την εμφάνιση, όσο και με τον χαρακτήρα της και από τότε την βλέπουμε να κυνηγάει τα όνειρά της. Eχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας με διεθνή καριέρα και ταυτόχρονα είναι μία τρυφερή μανούλα που λατρεύει την κορούλα της, την οικογένειά της για την οποία και παλεύει καθημερινά για να είναι καλά.

Το γνωστό μοντέλο φωτογραφίζεται με ρούχα της συλλογής SHERO από Answear.LAB και μέσα από το like.com.cy στέλνει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, όπως κάνει και η ίδια, αφού δηλώνει ότι «Έμαθα να κυνηγάω τις ευκαιρίες στην ζωή μου, όχι να τις αφήνω να φεύγουν».

Αγωνίζεσαι για να κατακτήσεις τα όνειρά σου και τα κατάφερες. Πίσω από όλη αυτή την επιτυχία σίγουρα αντιμετώπισες και δυσκολίες. Τι θυσίες χρειάζονται και τι εμπόδια βρήκες, μέχρι να πραγματοποίησεις τα όνειρά σου στον χώρο της μόδας;

Δεν νιώθω ότι έχω πετύχει τα όνειρα μου ακόμα. Έχω μεγάλο δρόμο μπροστά μου. Σίγουρα έχω εξελιχτεί, έχω δουλέψει σκληρά αλλά όσο θεωρώ πως υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης, θα συνεχίσω να δουλεύω γι’ αυτό. Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν. Σε όλες τις δουλειές. Στην δική μου περίπτωση η μόνη σοβαρή δυσκολία είναι να λείπω συχνά από το σπίτι μου και την οικογένεια μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω υπέροχους ανθρώπους διπλά μου να με στηρίζουν και να με βοηθούν. Ειδικά η οικογένεια μου τους μήνες που χρειάζεται να λείπω και να μένει η κόρη μου μαζί τους.

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της εσωτερική δύναμη η οποία αποτελεί την υπερδύναμή της. Εσένα ποια είναι αυτή;

Δύναμη μου είναι πάντα η οικογένεια μου. Έχω 3 μικρότερα αδέρφια και μια κόρη. Παλεύω καθημερινά για να τους έχω όλους καλά. Αυτό είναι το προσωπικό μου κίνητρο για να μην σταματάω και να παλεύω. Μεγάλωσα με πρότυπο την μητέρα μου η οποία έκανε τα πάντα για εμάς πέραν από τις δυσκολίες που βρήκε στη ζωή της.

evelina

Μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία και ένα επιτυχημένο μοντέλο με διεθνή καριέρα. Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την ισοροπία, υπήρξαν στιγμές που ένιωσες να την χάνεις;

Δεν είναι εύκολο. Αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο! Όταν αγαπάς κάτι και το θέλεις πρέπει να παλεύεις για αυτό κάθε μέρα. Φυσικά όμως δεν μπορούν όλα να είναι τέλεια πάντα! Υπάρχουν στιγμές που όσο και να θέλω χάνω τον έλεγχο. Είναι φυσιολογικό. Προσπαθώ όμως καθημερινά να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

evelina

Ο τίτλος της νέας συλλογής SHERO από Answear.LAB προέρχεται από τη φράση SHE IS A HERO γιατί κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μία πραγματική ηρωίδα. Ποια είναι η δική σου ηρωίδα;

Η μαμά μου. Για εμένα είναι η πιο δυνατή γυναικά που έχω γνωρίσει. Όταν έχεις για πρότυπο μια τόσο δυνατή γυναικά νιώθεις ότι δεν σε νικάει τίποτα. Αυτό το πρότυπο θέλω να είμαι και εγώ για την μικρή μου.

Τι συμβουλή θα έδινες σε μανούλες που θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρό τους, όμως αντιμετωπίζουν δυσκολίες;

Να πιστέψουν στον εαυτό τους! Εάν θέλουνε κάτι πραγματικά και δουλέψουνε για αυτό όλα θα γίνουν. Επιμονή και σκληρή δουλειά. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω δυναμικές γυναίκες να παλεύουν για τους στόχους τους. Είναι όλα θέμα αυτοπεποίθησης για εμένα…μόλις την βρεις όλα αλλάζουν. Δυσκολίες πάντα θα υπάρχουν στην ζωή μας. Από εμάς εξαρτάται αν θα τις αφήσουμε να μας νικήσουν

Έχεις βιώσει ρατσιμό ή κάποια άσχημη συμπεριφορά στον χώρο αυτό,που σε έκανε να μετανιώσεις και να θες να τα παρατήσεις;

Στην δουλειά μου όχι ποτέ. Επειδή στον χώρο της μόδας η διαφορετικότητα σου είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ίσως για αυτό είχα από μικρή ηλικία αυτοπεποίθηση. Επίσης δεν θα άφηνα ποτέ μια κακή συμπεριφορά ή κακή στιγμή να μπει εμπόδιο στα όνειρα μου.

evelina

Η γυμναστική είναι μέρος της καθημερινότητάς σου όπως πολύ καλά γνωρίζουμε. Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ body shaming;

Η γυμναστική για εμένα είναι μέρος της ρουτίνας μου. Ήταν από μικρή ηλικία στη ζωή μου και από τότε με έκανε να αισθάνομαι καλά. Στην δουλειά μου υπάρχει πολύ άγχος. Με την γυμναστική ηρεμώ και εκτονώνομαι. Θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνουμε πράγματα τα οποία μας χαλαρώνουν και μας κάνουν να ξεχνιόμαστε. Στην δουλειά μου δυστυχώς ή ευτυχώς πρέπει να είναι μέρος της ρουτίνας μας. Εγώ το κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση. Bodyshaming δεν πέρασα ποτέ. Τα κιλά μου πάντα πάνω κάτω ήταν τα  ίδια από μικρή. Όπως ούτε υπήρξε ποτέ η «πίεση» για τα κιλά μου.

Από το 2018 στο GNTM, στο οποίο ξεχώρισες τόσο για την εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα σου τι είδες να αλλάζει στη ζωή σου από τότε μέχρι και σήμερα;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πιστεύω πολύ περισσότερο στον εαυτό μου από τότε. Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση και επιμονή. Το GNTM είναι ένα σχολείο. Το πως θα το εξελίξεις όμως μετά είναι στο δικό σου χέρι. Είμαι τυχερή που έχω το γραφείο μου και υπέροχους ανθρώπους/ συνεργάτες δίπλα μου να τρέχουν καθημερινά για το καλύτερο. Χωρίς τα άτομα αυτά δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.

Υπήρξε ποτέ κάποια επαγγελματική πρόταση που απέρριψες και το μετάνιωσες;

Όχι. Ποτέ. Όσες προτάσεις έχουν έρθει πάντα τις εκμεταλλευόμουν. Οι ευκαιρίες δεν ειναι για να χάνονται. Ειδικά στο επάγγελμα μου. Έμαθα να κυνηγάω τις ευκαιρίες στην ζωή μου, όχι να τις αφήνω να φεύγουν.

Pq3a3998ν

SHERO by answear.LAB | Answear.com.cy

Tο φόρεμα και η ολόσωμη φόρμα της Εβελίνας Σκίτσο είναι από τη νέα limited συλλογή SHERO του Answear.LAB

*Φωτογραφίες Δημήτρης Βαττής

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS