CELEBRITIESSHOWBIZΣταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Αύριο ο χλιδάτος γάμος της δεκαετίας

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Αύριο ο χλιδάτος γάμος της δεκαετίας

Όλα είναι έτοιμα για την λαμπερή τελετή που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Εκεί, αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 500 καλεσμένοι ανάμεσά τους ονόματα από το διεθνές τζετ σετ. Το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων για τον γάμο του διάσημου ζεύγους ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

Η 38χρονη Ρωσίδα επιχειρηματίας και γκαλερίστα Dasha Zhukova και ο 34χρονος Έλληνας δισεκατομμυριούχος ετοιμάζουν μια δεύτερη -θρησκευτική- γαμήλια τελετή στο χιονισμένο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας, για αύριο Σάββατο. Σύμφωνα με  διεθνή ΜΜΕ, το ερωτευμένο ζευγάρι θα έχει στο πλευρό του αρκετούς διάσημους φίλους τους όπως  η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το μοντέλο Karlie Kloss.

Ο 34χρονος έλληνας δισεκατομμυριούχος και η 38χρονη Dasha Zhukova προσγειώθηκαν στο χειμερινό θέρετρο την περασμένη Δευτέρα με ιδιωτικό αεροσκάφος προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του δεύτερου γάμου τους που αναμένεται να τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο Σεν Μόριτζ και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ρετρό Lancia Delta HF Integrale, ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που αξίζει μεταξύ 30.000 και 78.000 λιρών.

 

View this post on Instagram

 

В отличие от многих звезд, которые сейчас в ожидании лета с удовольствием нежатся на теплых курортах, #ДашаЖукова и ее бойфренд Ставрос Ниархос III предпочитают курорты зимние: пара прилетела в швейцарский Санкт-Мориц, известный своими горнолыжными трассами и склонами. Подробнее о романе бывшей супруги Романа Абрамовича и греческого миллиардера – читайте по ссылке в описании нашего профиля _____ #spletnik #spletnikru

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

Η τελετή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ. Θα ακολουθήσει το υπερπολυτελές πάρτι στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι ένα δωμάτιο για ένα βράδυ μπορεί να κοστίσει το λιγότερο 600 λίρες.Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ, πως το ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες είναι κλειστό για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι που θα συγκεντρώσει ισχυρές προσωπικότητες από όλο τον πλανήτη, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίζεται παραπάνω από μία δεκαετία αλλά είναι μαζί μόλις από το 2018. Εξάλλου η Dasha Zhukova ήταν παντρεμένη με τον Roman Abramovich μέχρι το 2017, με τον οποίο απέκτησε και δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.Από τη μεριά του, ο μέχρι πρότινος περιζήτητος εργένης Σταύρος Νιάρχος, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές, καθώς ανάμεσα στις πρώην αγαπημένες του συγκαταλέγεται η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και η Jessica Hart.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS