CELEBRITIESSHOWBIZΤα εφτά χρόνια γάμου- φαγούρα για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Τα εφτά χρόνια γάμου- φαγούρα για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Πριν από λίγες ημέρες ένα ενσταντανέ είδε το φως της δημοσιότητας και όπως ήταν αναμενόμενο τάραξε τα –έως τότε – ήρεμα νερά, δίνοντας τροφή για σχόλια ποικίλης μορφής και περιεχομένου. Πρωταγωνιστές του παπαρατσικού στιγμιοτύπου ήταν ο 38χρονος γοητευτικός αστέρας του Χόλιγουντ Justin Timberlake, ο οποίος εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με την 30χρονη ηθοποιό Alisha Wainwright, με καταγωγή από την Τζαμάικα και την Αϊτή.

Να σημειωθεί πως οι δύο ηθοποιοί υποδύονται τους εραστές στην ταινία Palmer του Fisher Stevens, τα γυρίσματα της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη. Όπως φαίνεται εν αγνοία τους, οι εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου έφεραν τα πάνω κάτω καθώς η νεαρή συμπρωταγωνίστρια του Timberlake εμφανίζεται περισσότερο διαχυτική απ’ όσο θα έπρεπε, ξεχνώντας πως απέναντί της βρίσκεται ένας παντρεμένος άντρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους κάθονται σε ένα μπαρ στη Νέα Ορλεάνη και απολαμβάνουν το ποτό τους, ενώ ο φακός εστιάζει κάτω από το τραπέζι, όπου ο Justin και η Alisha κρατιούνται σφιχτά χέρι χέρι. Πώς μεταφράζεται αυτό στη γλώσσα του σώματος στην προκειμένη περίπτωση; Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται, με τα σενάρια να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Αν και κάποιες «πηγές» θέλησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός, λέγοντας ότι ήταν κάτι εντελώς αθώο σε στιγμή χαλάρωσης από τα γυρίσματα, κάποιες άλλες έχουν διαφορετική άποψη, με δεδομένο μάλιστα ότι ο Timberlake δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα νηφάλιος στο βίντεο. Αρκετές ώρες αργότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο ηθοποιός «συνελήφθη» να επιστρέφει μόνος στο μέρος όπου διέμενε.

Το σίγουρο είναι πως το στιγμιότυπο αυτό έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, καθώς ο Justin Timberlake κάθε άλλο παρά αθώος μπορεί να χαρακτηριστεί όντας παντρεμένος. Η σχέση του με την 37χρονη εντυπωσιακή ηθοποιό Jessica Biel μετρά δώδεκα συναπτά έτη και ο έγγαμος βίος τους ήδη επτά. Το ζευγάρι φαινόταν από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα στο Χόλιγουντ μέχρι τη δημοσίευση που τον «καίει». Μια δημοσίευση που είναι βούτυρο στο ψωμί σκανδαλοθηρικών εντύπων και tabloid εφημερίδων. Παρ’ όλα αυτά, οι fans του ζευγαριού δυσκολεύονται να πιστέψουν πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, καθώς μέσα από παλαιότερες δηλώσεις που έχουν κάνει οι δυο τους στα media, μιλούν για μια δυνατή αγάπη.

Ο Timberlake δίνει τη δική του απολογητική απάντηση για όσα συνέβησαν, μέσω Instagram: «Οι πρόσφατες φήμες έχουν πληγώσει τα άτομα που αγαπώ. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχει γίνει τίποτα ανάμεσα σε εμένα και τη συμπρωταγωνίστριά μου, Alisha Wainwright. Ζητώ συγγνώμη από την υπέροχη γυναίκα μου και την οικογένειά μου που τους έφερα σε αυτή την αμήχανη θέση. Ήπια λίγο παραπάνω εκείνη τη νύχτα και μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου. Αυτό σίγουρα δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να δώσω στον γιο μου. Θα προσπαθήσω να γίνω ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας που θα μπορούσα να είμαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS