CELEBRITIESSHOWBIZΤake me to the islands! Η ελληνική showbiz με μαγιό και φόντο...

Τake me to the islands! Η ελληνική showbiz με μαγιό και φόντο τη θάλασσα (εικόνες)

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις, μικρής ή μεγαλύτερης διάρκειας, γίνονται ολοένα και πιο επιτακτικές ενώ ο Ιούνιος πλησιάζει προς το τέλος του, με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς σόουμπιζ να επιλέγουν τις καταγάλανες παραλίες των νησιών μας για να χαλαρώσουν.

Στις 28 Ιουνίου συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια σχέσης η Ιωάννα Πηλιχού και ο Μάκης Τσούφης, και το γιόρτασαν λίγες μέρες πριν στο ίδιο νησί, όπου πέρασαν ένα ειδυλλιακό σαββατοκύριακο και επισκέφτηκαν τις ξεχωριστές παραλίες.

Με φόντο τα καταγάλανα νερά της Λευκάδας φωτογραφήθηκαν και ο Κώστας Σόμμερ με την αγαπημένη του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το ζευγάρι πέρασε τρυφερές στιγμές στο «Pavezzo Country Retreat», ενώ περιηγήθηκε στην περιοχή, δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις.

Λευκάδα «ψήφισε» και η Κόνι Μεταξά, η οποία πήρε για λίγες μέρες μεγάλες δόσεις από τον ήλιο και τη θάλασσα του Ιονίου!

Επισκέψεις, όμως, είχαμε κι εμείς εδώ, στην Κύπρο, όπου ταξίδεψε ο Νίκος Κουρκούλης, με αφορμή προγραμματισμένη εμφάνισή του. Ο τραγουδιστής παρέμεινε μόλις ένα 24ωρο, αλλά λίγο πριν ανέβει στη σκηνή κατάφερε να χαλαρώσει στην πισίνα και το εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου τον «κλίκαρε» ο φωτογραφικός φακός ευδιάθετο και χαμογελαστό, παρέα με τους συνεργάτες του.

Ο Νίκος Κουρκούλης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τα νέα του τραγούδια, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα, ενώ όλο το καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Στη Μύκονο, τώρα, ο φακός του Hello! εντόπισε στην παραλία της Παράγκας την άρτι αφιχθείσα από τη Δανία, όπου πρωταγωνιστούσε σε μιούζικαλ, Σάγια. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «Kalhua Beach Club» την Κυριακή, ενώ η παρουσία της στην πλαζ με μαγιό αποκάλυψε ότι η σιλουέτα της έχει επανέλθει πλήρως μετά την εγκυμοσύνη της.

Την κοντινή στην Αθήνα και κοσμοπολίτικη Ύδρα επέλεξε για μια σύντομη απόδραση, η Δέσποινα Βανδή.

H  Στέλλα Δημητρίου επισκέφτηκε τον καλό της φίλο, Μάνο Πανταζή, στο «Aspro Seaside Restaurant», όπου εργάζεται, στον Αμπελά της Πάρου.

H Αθήνα δίνει κι αυτή ευκαιρία για ανάσες, και ο Μιχάλης Σεΐτης –ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Dancing With The Stars»–, φρόντισε να δροσιστεί κάνοντας μια βουτιά στην παραλία του Πόρτο Ράφτη.

Τέλος, η Λίντσεϊ Λόχαν εντοπίστηκε στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, καθώς εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες το «Lohan Beach House».

Ρεπορτάζ: Μαρένα Καδιγιαννοπούλου, Μελίνα Κολιτσοπούλου

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS