CELEBRITIESSHOWBIZΤι έγινε με την Άρυα στο δεύτερο επεισόδιο που έκανε τους θεατές...

Τι έγινε με την Άρυα στο δεύτερο επεισόδιο που έκανε τους θεατές να βάλουν τις φωνές;

Καθώς το Winterfell και όλοι οι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται για την μάχη των μαχών με τους νεκρούς, στο 2ο επεισόδιο του 8ου κύκλου της σειράςGame of Thrones, η Arya Stark έχει ενηλικιωθεί επισήμως και στα 18 της πλέον αποφασίζει πως δεν θέλει να πεθάνει χωρίς να έχει κάνει σεξ. Και διαλέγει το αγόρι που ερωτεύτηκε από την αρχή σχεδόν της σειράς, τον τελευταίο εναπομείναντα γιο του βασιλιά Baratheon, τον Gendry.

Σχετικά αναμενόμενο, καθώς αυτοί οι δύο χαρακτήρες μεγάλωσαν μαζί και φρόντισαν ο ένας τον άλλον από την αρχή σχεδόν της σειράς, ενώ εξελίχθηκαν και οι δύο σε badass ενήλικες. Και φλέρταραν από την πρώτη σχεδόν στιγμή που συναντήθηκαν.

Παρότι μικροδείχνει, η ηθοποιός που υποδύεται την Arya Stark, Maisie Williams, είναι 22 ετών, ενώ την ενηλικίωση της Arya φρόντισε να διευκρινίσει το κανάλι ΗΒΟ με tweet του λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου:

Ο Robert Baratheon προέβλεψε την ένωση του Gendry με την Arya από τον πρώτο κιόλας κύκλο της σειράς.

Παρότι στην σκηνή αναφερόταν στον γάμο του Joffrey και της Sansa, η αναφορά αποδεικνύεται προφητική και ταιριάζει καλύτερα στον Gendry και την Arya, επειδή ο Gendry είναι πραγματικός του γιος ενώ ο Joffrey δεν ήταν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι με αυτή την σκηνή κλείνει ένας σημαντικός κύκλος καθώς αποκαθίστανται τα λάθη και οι αποτυχίες της προηγούμενης γενιάς αλλά και ο μεγάλος και ανεκπλήρωτος έρωτας του νεαρού Robert Βaratheon με την Lyanna Stark, καθώς ο Gendry είναι ίδιος ο πατέρας του ενώ η Arya μοιάζει, όπως έχει αναφερθεί, στην αδελφή του πατέρα της, Lyanna.

O 8ος κύκλος της σειράς προβάλετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema . Η Nova Cyprus εξασφάλισε όλους τους προηγούμενους 7 κύκλους της σειράς οι οποίοι θα διατίθενται σε Box Set στην υπηρεσία Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλα τα προηγούμενα επεισόδια, όποτε εκείνοι θέλουν, πριν την πρεμιέρα του 8ου κύκλου στις 14 Απριλίου που θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική και με Ελληνικούς υποτίτλους. Το Box Set θα βρίσκεται αποκλειστικά στην υπηρεσία Nova On Demand εώς και τις 31 Δεκεμβρίου 2019.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS