CELEBRITIESSHOWBIZΤο Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Τι έχει ενοχλήσει την...

Το Σάββατο η κηδεία του Παντελή Παντελίδη – Τι έχει ενοχλήσει την οικογένειά του

Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα χθες το πρωί, ετοιμάζονται να πουν αύριο οι συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές τους.

Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο ημέρα Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, η ώρα 15:00 το μεσημέρι.

Η ενόχληση των συγγενών

Την ίδια ώρα, ο πολύ καλός φίλος του τραγουδιστή και γνωστός δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», όπου και ανέφερε την ενόχληση των συγγενών του Παντελίδη για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν και ήταν αναληθή.

«Κανένας δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έγινε… Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ! Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, πρέπει ο ένας να στηρίξει τον άλλον», είπε ο στενός συνεργάτης και φίλος του Παντελή.

Αποκάλυψε ακόμη και την ενόχληση της οικογένειας, συμπληρώνοντας: «Το χειρότερο για όλους είναι να μοιρολατρούμε και να κάνουμε αυτό που σιχαινόταν ο Παντελής, να κλαίμε την μοίρα μας, ή να ακούμε διάφορες χαζομάρες και ηλιθιότητες σαν αυτές που ακούσαμε χθες, σαν τα σόου που είδαμε στην τηλεόραση ή σαν τα πράγματα που ακούστηκαν και δεν ισχύουν.

Η οικογένεια είναι ενήμερη για όλα, αλλά αυτή τη στιγμή θέλει να πενθήσει το παιδί της, να το συνοδεύσει αύριο στην τελευταία του κατοικία και, από εκεί και πέρα, ο καθένας θα μαζέψει τα κομμάτια του για την επόμενη μέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS