CELEBRITIESSHOWBIZΤρίτη σεζόν και τέλος για τον «Κρίκο»

Τρίτη σεζόν και τέλος για τον «Κρίκο»

Ακόμη έναν κύκλο μετάδοσής του ενέκρινε το ΡΙΚ και τον Ιούνιο του 2020, όπως όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν, το τηλεπαιχνίδι θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους.

Είναι το τηλεπαιχνίδι που κατάφερε να γίνει talk of the town όχι για την ποιότητά του ως τηλεοπτικό προϊόν, αλλά για τους δεκάδες συμμετέχοντές του που με τα «μαργαριτάρια» τους κέντρισαν το ενδιαφέρον των ελληνικών σατιρικών εκπομπών που τρόλαραν, σχεδόν καθημερινά, κάθε επεισόδιο μετάδοσής του.

Ίσως, να είναι και ένας από τους λόγους που το Σκάι επέλεξε τη νέα τηλεοπτική σεζόν να εντάξει τον «Αδύναμο Κρίκο» στο πρόγραμμά του λόγω της απήχησης και της δημοφιλίας που απέκτησε το τελευταίο διάστημα.

Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε την πρώτη σεζόν μετάδοσής του στην Κύπρο, λόγω του χαμηλού αριθμού συμμετοχών, η παραγωγή φρόντισε ώστε το παιχνίδι να πάρει τα πάνω του και φέτος το ΡΙΚ να εγκρίνει έναν ακόμα κύκλο μετάδοσής.

Και μάλιστα, η διεύθυνση του Ιδρύματος, προφυλάσσοντας κάθε νόμιμο δικαίωμά της, λόγω των αποκλειστικού συμβολαίου μετάδοσης του παιχνιδιού στην Κύπρο έθεσε βέτο στην αναμετάδοσή του από άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Παράλληλα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διεύθυνση του Σκάι ώστε κάποια special edition επεισόδια, με επώνυμους παίχτες, να μεταδίδονται και στην Κύπρο καθώς και στις δύο χώρες ο Τάσος Τρύφωνος θα βρίσκεται στην παρουσίαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την τρίτη σεζόν προβολής του «Αδύναμου Κρίκου» ο κύκλος μετάδοσής του θα ολοκληρωθεί, καθώς το κόνσεπτ άρχισε να παρατηρεί σημάδια κόπωσης και οι λίστες με τους ενδιαφερόμενους παίχτες σιγά-σιγά εξαντλείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS