CELEBRITIESSHOWBIZΤζορτζ Κλούνεϊ: Ετσι ήθελα να ονομάσω τα δίδυμα αλλά δεν με αφήνει...

Τζορτζ Κλούνεϊ: Ετσι ήθελα να ονομάσω τα δίδυμα αλλά δεν με αφήνει η Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ξέρει πολύ καλά πώς να «παντρεύει» την επαγγελματική με την προσωπική του ζωή με χιούμορ και χωρίς να απογοητεύει ποτέ κανέναν.

Οπως έκανε την Τρίτη, όταν βρέθηκε στο CinemaCon 2017 στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει τη νέα ταινία που σκηνοθετεί που λέγεται «Suburbicon» και είναι κωμωδία.

Ο 55χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης, εκτός από την τηλεοπτική και κινηματογραφική του επαγγελματική πορεία είναι επίσης συνιδιοκτήτης του brand τεκίλα Casamigos μαζί με τον φίλο του Ραντ Γκέρμπερ (ο οποίος είναι σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ).

Και κάποια στιγμή ενώ απαντούσε σε ερωτήσεις, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε δημοσίευμα ότι η σύζυγός του Αμάλ Κλούνεϊ έθεσε βέτο στα δύο προτεινόμενα ονόματά του για τα δίδυμα που θα γεννηθούν, αυτό το καλοκαίρι.

Είπε προκαλώντας τον ενθουσιασμό των παρευρισκομένων:

«Η γυναίκα μου λέει ότι δεν μπορώ να τα ονομάσω Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπει να κάνω» τόνισε, χαμογελώντας και τρολάροντας το εν λόγω δημοσίευμα.

Όσο για το πώς είναι η έγκυος σύζυγός του, είπε ότι η 39χρονη τα πάει πολύ καλά με την εγκυμοσύνη της:

«Είναι εκπληκτική, εγώ δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω, εκτός από το να φτιάχνω τσάι».

Επίσης, ο Κλούνεϊ αστειεύτηκε για την ηλικία του, λέγοντας πως «οι πάνες θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δικής του ζωής, όχι των παιδιών του».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS