CELEBRITIESSHOWBIZΒάπτισαν κρυφά τα δίδυμά τους Τότσικας και Ρέβη;

Βάπτισαν κρυφά τα δίδυμά τους Τότσικας και Ρέβη;

Με… μυστήριο φαίνεται πως γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, καθώς αναρτήσεις στα social media, τόσο από τους ίδιους, όσο και από στενούς τους φίλους, «μυρίζουν» κρυφή βάπτιση.

Σαν σήμερα, 9 Σεπτεμβρίου του 2015, το ζευγάρι απέκτησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, τα οποία, επειδή ήρθαν πρόωρα στον κόσμο, χρειάστηκε να μείνουν λίγες μέρες σε θερμοκοιτίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αποστόλης και η Ρούλα σχεδίαζαν βάπτιση στην Τήνο, παρουσία στενών φίλων και συνεργατών. Νονοί θα είναι η Μάρα Δεσύπρη και η Ντάντα Ιωαννίδου, ενώ τα ονόματα που θα πάρουν τα παιδιά είναι Άγγελος Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή.

Αυτές τις μέρες, το ζευγάρι βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί, όπως και πολλοί από τους διάσημους φίλους του, μεταξύ των οποίων η Μάρα Δεσύπρη και η Ζέτα Μακρυπούλια.

tinos(Μία από τις αναρτήσεις της φωτογράφου με tags)

Παράλληλα, η Ρούλα Ρέβη «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες προσέθεσε με ετικέτα (tag) κάποιους από τους celebrities με τους οποίους κάνουν στενή παρέα, ενώ, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά της φημολογίας, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε βίντεο από το κατάστρωμα πλοίου, το οποίο δείχνει… διάφορα πόδια (μεταξύ των οποίων και αυτά της φωτογράφου), υπό τη λεζάντα «περίεργα πράγματα συμβαίνουν».

foto

Δεν ξέρουμε αν όλα τα παραπάνω είναι ή όχι συμπτώσεις, πάντως, «μυρίζουν» έντονα βάπτιση στα κρυφά!

Δείτε στο βίντεο τα πλάνα που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια από το πλοίο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS