CELEBRITIESSHOWBIZΒαρβάρα Λάρμου: «Θέλω να παντρευτώ» (vid)

Βαρβάρα Λάρμου: «Θέλω να παντρευτώ» (vid)

Kαλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» βρέθηκε η Βαρβάρα Λάρμου. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πήγαινε-έλα σε Κύπρο-Ελλάδα- Αγγλία, τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου αλλά και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Στην Αγγλία είναι μεμονωμένα κάποια project, μέσα από κάποιες πλατφόρμες διαδικτυακά. έχω ασχοληθεί με κάποιες ταινίες μικρού μήκους και διαφημιστικά πλέον έχω ατζέντη.  Θα πάω τουλάχιστον 5 φορές τον χρόνο στην Αγγλία.

Η αλήθεια είναι ότι έχει πλεονεκτήματα, δεν βαριέσαι, αλλάζεις παραστάσεις, νιώθω μια εξέλιξη αλλά τώρα άρχισε να με κουράζει, θα ήθελα να αποκτήσω μια σταθερή βάση. Θα ήθελα να μείνω μόνιμα Ελλάδα γιατί είναι οικείο το περιβάλλον.

Δεν θα αφήσω την υποκριτική αλλά θέλω να εξελίξω το κομμάτι της yoga.  Ήμουν σερί 8 χρόνια οπόταν ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα  από την υποκριτική για να κοιτάξω και άλλα πράγματα. Ένιωθα ότι θέλω να κάνω διάλειμμα αλλά δεν με φόβιζε. Αυτή η περίοδος αποχή θα με βοηθούσε και θα ήταν μια περίοδος εξέλιξης.

Περιμένω την στιγμή που θα μπω στο αεροπλάνο θα μείνω μόνη μου, να σκεφτώ, να διαβάσω. Την αποζητώ την μοναξιά. Επειδή έχουμε βαρυφορτωμένο πρόγραμμα ο χρόνος με τον εαυτό μου δίνει την ισορροπία μου.

Ο χώρος μας ελκύει ανθρώπους που έχουν πιο διογκωμένα εγώ, πιο τσιμπημένο ναρκισσισμό, ματαιοδοξία. Που αυτό πολλές φορές φέρνει μια αντιζηλία αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που είχε πολύ καλές συνεργασίες.

Είμαι καλά. Είμαι μόνη μου. Θέλω να παντρευτώ μου αρέσει ο θεσμός του γάμου για πολλούς λόγους. Είναι μια πολύ ωραία μέρα. Διασκεδάζω την αγάπη και την ένωση με αυτό τον άνθρωπο. Είμαι και λίγο γελοία στους γάμους, συγκινούμε. Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να σκέφτομαι παρόλο που έχω πολλά πράγματα να το κάνω…

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Βαρβάρας Λάρμου στο «Με αγάπη Χριστιάνα»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS