CELEBRITIESSHOWBIZΞετρελαμένη η Μενεγάκη με την κόρη της Μελέτη: H πρώτη φωτογραφία του...

Ξετρελαμένη η Μενεγάκη με την κόρη της Μελέτη: H πρώτη φωτογραφία του μωρού

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελεονώρα Μελέτη αφού την Παρασκευή το πρωί έγινε για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ο καρπός του ερωτά της με τον Θοδωρή Μαροσούλη ήρθε στη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες και τα ευχάριστα νέα κάνουν πλέον το γύρο του διαδικτύου.

Από τις πρώτες που έμαθαν τα ευχάριστα νέα δεν ήταν άλλη από την Ελένη Μενεγάκη! Η Ελεονώρα, όπως είχε υποσχεθεί στην παρουσιάστρια και καλή της φίλη, έστειλε γραπτό μήνυμα για τον ερχομό του μωρού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη: H αποκάλυψη για τον Θοδωρή Μαροσούλη που δεν περιμέναμε!

«Εγώ πρωί πρωί έλαβα το μήνυμα. Γιατί μου το είχε τάξει, της το είχα πει. Όποιος γεννάει πρώτα εμένα να ενημερώνει. Νιώθω την χαρά εκείνων που το αποκτούν. Βλέπω το μήνυμα 8 η ώρα “Μου είπες να στο πω όταν θα γίνει, γέννησα την κούκλα μου”», ανέφερε για το μήνυμα που έλαβε.

Εκτός όμως του μηνύματος, η Ελένη Μενεγάκη έλαβε και φωτογραφία της κόρης της Ελεονώρας, η οποία την ενθουσίασε! «Να ευχαριστήσω την Ελεονώρα γιατί την είδα φωτογραφία και έπαθα πλάκα. Το μωρό τους είναι ένα αριστούργημα. Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια του Θεοδωρή… Ένα κουκλάκι!».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS