Το La Caleta στον 10ο όροφο του The Icon στη Λεμεσό, παρουσίασε το νέο του μενού δια χειρός Ανδρέα Γιαγκουλλά, σε ένα glamorous event που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, με προσκεκλημένους δημοφιλείς food και lifestyle bloggers του νησιού.
Αστέρι της βραδιάς ήταν φυσικά ο ταλαντούχος σεφ, ο οποίος χρησιμοποίησε το μεγάλο του πάθος και τη ξεχωριστή και δημιουργική του ματιά, για να δώσει νέα πνοή στη γευστική εμπειρία του La Caleta. Έχοντας ήδη κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή της Λευκωσίας, ο Ανδρέας αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη δημιουργία του μενού σε εστιατόριο της Λεμεσού και μάλιστα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες, που βλέπει την πόλη από -πολύ- ψηλά.
Από τα δελεαστικά ορεκτικά, μέχρι τα μεγαλοπρεπή κυρίως πιάτα και τα ευφάνταστα επιδόρπια, το μενού ήταν μια απόδειξη της μαγειρικής ιδιοφυΐας του σεφ. Το κάθε πιάτο σχεδιάστηκε για να ταξιδέψει γευστικά τους καλεσμένους και να αναβαθμίσει την έννοια του fine dining στην (ήδη αναβαθμισμένη γαστρονομικά) Λεμεσό.

Ποιους είδαμε εκεί:







Μερικά από τα πιάτα που θα βρούμε στο νέο μενού:





Την εκδήλωση διοργάνωσε το Workshop Creative Agency.