CELEBRITIESSOCIAL LIFEΜια Iconic βραδιά: Όταν ο Ανδρέας Γιαγκουλλάς ανεβάζει το La Caleta (ακόμα...

Μια Iconic βραδιά: Όταν ο Ανδρέας Γιαγκουλλάς ανεβάζει το La Caleta (ακόμα πιο) ψηλά

Το La Caleta στον 10ο όροφο του The Icon στη Λεμεσό, παρουσίασε το νέο του μενού δια χειρός Ανδρέα Γιαγκουλλά, σε ένα glamorous event που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, με προσκεκλημένους δημοφιλείς food και lifestyle bloggers του νησιού. 

Αστέρι της βραδιάς ήταν φυσικά ο ταλαντούχος σεφ, ο οποίος χρησιμοποίησε το μεγάλο του πάθος και τη ξεχωριστή και δημιουργική του ματιά, για να δώσει νέα πνοή στη γευστική εμπειρία του La Caleta. Έχοντας ήδη κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή της Λευκωσίας, ο Ανδρέας αναλαμβάνει για πρώτη φορά τη δημιουργία του μενού σε εστιατόριο της Λεμεσού και μάλιστα σε μια από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες, που βλέπει την πόλη από -πολύ- ψηλά.

Από τα δελεαστικά ορεκτικά, μέχρι τα μεγαλοπρεπή κυρίως πιάτα και τα ευφάνταστα επιδόρπια, το μενού ήταν μια απόδειξη της μαγειρικής ιδιοφυΐας του σεφ. Το κάθε πιάτο σχεδιάστηκε για να ταξιδέψει γευστικά τους καλεσμένους και να αναβαθμίσει την έννοια του fine dining στην (ήδη αναβαθμισμένη γαστρονομικά) Λεμεσό.

Chef Andreas Yiangoullas
Ο σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς

Ποιους είδαμε εκεί:

La Caleta 1
La Caleta 3
La Caleta 11
La Caleta 12
La Caleta 13
La Caleta 15
La Caleta 19

Μερικά από τα πιάτα που θα βρούμε στο νέο μενού:

La Caleta 6
La Caleta 8
La Caleta 7
La Caleta 5
La Caleta 9

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Workshop Creative Agency.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS