CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΧάρης Χριστόπουλος: «Θέλω να γεράσω στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα μου»

Χάρης Χριστόπουλος: «Θέλω να γεράσω στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα μου»

Ο φωτογράφος και παρουσιαστής και η make up artist έχουν το δικό τους love story δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα κινηματογραφικά σενάρια τωνΌσκαρ.

Ο λόγος για τον Χάρη Χριστόπουλο και την Anita Brand, οι οποίοι παραχώρησαν μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Άρη Καβατζίκη για το περιοδικό HELLO!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε αποκαλύψεις για τον γάμο του (βίντεο)

Οι δυο τους μίλησαν για την καριέρα τους, για τη σχέση τους, αλλά και για τον επικείμενο γάμο τους. Ο Χάρης Χριστόπουλος, μεταξύ άλλων μίλησε για το αν έχει μετανιώσει που δεν έχει αποκτήσει παιδιά μέχρι τώρα, αλλά και για τα τρυφερά αισθηματάτά του για τη μέλλουσα σύζυγό του.

Έχεις μετανιώσει που δεν απέκτησες παιδιά;
«Παιδιά έλεγα ότι θα κάνω όταν μεγαλώσω. Νομίζω ότι τώρα αρχίζω να μεγαλώνω. Και τώρα θα κάνω. Είμαι συνειδητοποιημένος. Πάντα είχα το φόβο αν θα γίνω καλός πατέρας. Εάν αξίζει να είμαι γονιός. Έβλεπα πολλά αγαπημένα ζευγάρια να χωρίζουν στο οικείο και οικογενειακό μου περιβάλλον και αναρωτιόμουν γιατί το κάνουν αυτό. Γιατί δίνουν όρκους αιώνιας ζωής, αποκτούν παιδιά και μετά γίνονται δύο ξένοι δημιουργώντας προβλήματα; Αυτό με τρομοκρατούσε. Θέλω να είμαι γονιός για πάντα στο παιδί μου και να γεράσω στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η αρχή μου.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS