CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΧαριτίνη Ηλιάδου: Αγχώνεται που η «Παρέα» της κάνει πρεμιέρα μετά από τα...

Χαριτίνη Ηλιάδου: Αγχώνεται που η «Παρέα» της κάνει πρεμιέρα μετά από τα άλλα απογευματινά;

Ένα 24ωρο πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα της εκπομπής της, η Χαριτίνη Ηλιάδου, μιλάει για την «Παρέα» της κι όλα όσα προετοιμάζουν… μαζί!

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Ενώ υπήρξαν προτάσεις και στο παρελθόν για να εμφανιστείς στην τηλεόραση, γιατί επιλέγεις τη δεδομένη στιγμή να βγεις στο γυαλί;

Γιατί πιστεύω ότι η δεδομένη στιγμή είναι η πιο κατάλληλη. Στο παρελθόν είχα άλλες προτεραιότητες. Να τελειώσω τη σχολή μου και να αποκτήσω κάποια εμπειρία πάνω στο αντικείμενό μου. Αφού τα έκανα και τα δυο, αισθάνθηκα έτοιμη για να ανοίξω αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου.

 Αισθάνεσαι πιο δυνατή, πιο ώριμη, πιο υπεύθυνη ή πιο κατασταλαγμένη για να αναλάβεις τώρα κάτι δικό σου;

Θεωρώ ότι χρόνο με το χρόνο όλοι οι άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε. Έτσι, νιώθω κι εγώ αυτή την περίοδο της ζωής μου, πιο δυνατή, πιο ώριμη και πιο κατασταλαγμένη από ποτέ. Το ίδιο θα νιώθω και του χρόνου συγκριτικά με φέτος, και κάθε χρόνο που περνάει.

Πιστεύεις ότι το κοινό που σε ακολουθεί στο Instagram θα είναι και το κοινό σου στην εκπομπή;

Πιστεύω πως το κοινό μου θα είναι άνθρωποι που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης, μότο ζωής και παρόμοια ενδιαφέροντα με εμένα και την ομάδα μου. Πάντα ήμουν πολύ κοντά στον κόσμο. Πάντα μου άρεσε να εξελίσσομαι κι αυτό το έκανα γνωρίζοντας καινούριους ανθρώπους. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει να σου δώσει πολλά. Κάθε άνθρωπος είναι μια μεγάλη εγκυκλοπαίδεια.

Ποια θα είναι η θεματολογία της εκπομπής;

Θα δείτε πολλά τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη. Ενέταξα στην ομάδα μου πολλές και διαφορετικές (από τις αναμενόμενες) ιδέες, που ελπίζω να ενδιαφέρουν το κοινό. Σκοπός μου είναι πέρα από την ψυχαγωγία να προσφέρω και κάτι πιο ουσιαστικό στον κόσμο που μας βλέπει.

Πέρσι είδαμε κάποιες εκπομπές, που για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού, κατέφυγαν σε κουτσομπολιό. Θα ασχοληθείτε κι εσείς με το κους-κους;

Θα ασχοληθούμε με όλα όσα ενδιαφέρουν τον κάθε άνθρωπο εκεί έξω στην καθημερινότητά του. Και σίγουρα αυτό το κομμάτι της χαλαρής ενημέρωσης ενδιαφέρει πολύ κόσμο. Όλα θα γίνονται με σεβασμό και ευγένεια.

Το πάνελ σου, το στήριγμα σου;

Βεβαίως! Πιστεύω πολύ στη δύναμη της ομάδας, στη δύναμη των ανθρώπων, όταν έχουν ο ένας τον άλλο! Θέλω όλοι να είναι πάντα απόλυτα ευτυχισμένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι γι’ αυτό που θα προσφέρουμε με πολλή εκτίμηση στον τηλεθεατή. Είναι το στήριγμά μου και έχουν -ο καθένας με τον δικό του τρόπο- κλέψει την καρδιά μου!

Το γυναικείο φύλο φαίνεται ότι υπερτερεί στην παρέα σου, Χαριτίνη. Ουσιαστικά, ο μόνος άνδρας είναι ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς.

Ποιος τη χάρη του Αλεξάνδρού μας! Η αλήθεια είναι ότι είμαστε τέσσερις! Αλλά και ο Αλέξανδρος είναι ένα υπέροχο πλάσμα που μπορεί να κατανοήσει κατά πολύ τον γυναικείο ψυχισμό. Εξάλλου, έχουμε τρομερή χημεία όλοι μαζί όταν καθόμαστε στο γραφείο και ελπίζουμε να βγει αυτό και προς τα έξω!

Σε αγχώνει που τα υπόλοιπα απογευματινά προηγήθηκαν της δίκης σου πρεμιέρας;

Καθόλου! Ίσα-ίσα που ήθελα να είναι όλα στην εντέλεια την ημέρα που θα βγει στον αέρα η παρέα μας. Θεωρήσαμε πως θα έπρεπε να έχουμε τον χρόνο για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να μην αφήσουμε τίποτα στην «τύχη του». Εξάλλου, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Θα λειτουργήσεις αυθόρμητα τη Δευτέρα ή έχεις ετοιμάσει τα σκονάκια σου;

Νομίζω ότι και σκονάκια να έχω εκείνη τη στιγμή θα τα ξεχάσω όλα! Θα λειτουργήσω αυθόρμητα, γιατί πιστεύω πολύ στον αυθορμητισμό γενικότερα. Κι αν γίνει κάποιο λάθος, δεν χάθηκε ο κόσμος! Όλα καλά θα είναι.

Τι είναι για σένα επιτυχία;

Επιτυχία είναι να είσαι ευτυχισμένος σ’ αυτό που επιλέγεις να κανείς. Ο κόσμος να σε εκτιμάει με τις ατέλειές σου, να σε νοιάζεται και να σ’ αγαπά. Το ίδιο να κανείς και εσύ για τον κόσμο. Να υπάρχει ισορροπία και ανιδιοτέλεια!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS