CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΔημήτρης Ταταράκης: Hot & sexy - Ένα αγόρι για τα δύσκολα…

Δημήτρης Ταταράκης: Hot & sexy – Ένα αγόρι για τα δύσκολα…

Αρχικά, τον γνωρίσαμε ως ένα πολύ προβεβλημένο μοντέλο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τώρα πια ο Δημήτρης, αποκτά την ιδιότητα του τραγουδιστή – ενός από τους πιο σέξι και ανερχόμενους της δισκογραφίας, σίγουρα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πώς και αποφάσισες να ασχοληθείς ξαφνικά με τη μουσική; Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, συζητούσαμε, κυρίως, για το modeling

Ασχολούμαι με τη μουσική από μικρή ηλικία και παίζω κιθάρα. Δεν προέκυψε ξαφνικά, ήταν πάντα το όνειρό μου και η αγάπη μου. Κάνω το ντεμπούτο μου με το «Είμαι για τα δύσκολα», αφού πρώτα έκανα την απαραίτητη προετοιμασία ώστε να είμαι καλύτερος, και συνεχίζω να βελτιώνομαι.

Τι είδους προετοιμασία;

Έκανα φωνητική, μελέτησα μουσική και έκανα πολλές συζητήσεις με το team της Panik Records που, ως καλοί επαγγελματίες και χρόνια στον χώρο, έχουν πολλά να μάθουν σε κάθε νέο καλλιτέχνη, όπως εγώ. Η μουσική θέλει δουλειά και δεν σταματάει ποτέ, οπότε κι εγώ συνεχίζω να δουλεύω. 

Πάντα ήθελες να ασχοληθείς με το τραγούδι; Από παιδί; Κι απλά δεν το έλεγες;

Ναι, ναι. Δεν το έλεγα δημόσια! Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου, όμως, το γνώριζαν – σ’ αυτούς τραγουδούσα εξάλλου.

Ήσουνα, δηλαδή, από τα παιδάκια εκείνα που τραγουδούσαν κρυφά στο μπάνιο τους;

Στο μπάνιο, όχι, δεν τραγουδούσα! Τραγουδούσα και τραγουδάω ακόμα στο…αμάξι μου (γελάει).

Το modeling το ξεκίνησες, κυρίως, για οικονομικούς λόγους; Ή σου άρεσαν όλοι αυτοί οι «ρόλοι», οι μεταμορφώσεις;

Το modelling ήταν μία part-time εργασία, για οικονομικούς λόγους. Ήταν μία δουλειά για να έχω έσοδα και παράλληλα να συνεχίζω τις σπουδές μου, αλλά και την ενασχόλησή μου με τη μουσική.

Παρόλα αυτά, είχες και από το modeling πολύ ωραίες και σημαντικές εμπειρίες…

Σίγουρα. Ξεχωρίζω, άλλωστε, τις δουλειές μου στο Λος Άντζελες και στο Μιλάνο, αλλά και τις συνεργασίες μου με Έλληνες σχεδιαστές, οι οποίοι είναι εξίσου ταλαντούχοι και δυνατοί με εκείνους του εξωτερικού.

Εσύ, ήξερες πάντα πως είσαι «ωραίος»; Στο έλεγαν;

Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό! Όλοι πρέπει να νιώθουμε ωραίοι όταν βλέπουμε το είδωλό μας στον καθρέφτη. Κι όταν μας το λένε κι άλλοι, ε, ποιος λέει «όχι» σε ένα κομπλιμέντο; (γελάει).

Σε έφερε ποτέ κάποιο από αυτά σε αμηχανία;

Σε αμηχανία, ποτέ! Τα κομπλιμέντα με κάνουν να χαίρομαι. 

Η εξωτερική σου εμφάνιση θα είναι και ένα καλό «διαβατήριό» σου για τη μουσική, πιστεύεις;

Ζούμε στην εποχή της εικόνας, οπότε η εμφάνιση παίζει ρόλο. Όμως, δεν είναι αυτό που μετράει. Στη μουσική πρέπει να υπάρχει ουσία και όχι φαίνεσθαι, χρειάζεται ταλέντο και σκληρή δουλειά, ώστε να κάνεις όμορφα τραγούδια για τον κόσμο και να έχεις διάρκεια. Η εξωτερική εικόνα απλά αβαντάρει.

Στο παρελθόν, απ’ όσο θυμάμαι, πέρασες μία περίοδο που είχες παραπανίσια κιλά, σωστά;

Ναι. Στην εφηβεία μου είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου, όπως συμβαίνει σε πολλά παιδιά. Με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά. Εξάλλου, μου αρέσει η άθληση, την συνεχίζω συστηματικά και ασχολήθηκα και με την ξιφασκία, ένα άθλημα όπου η καλή φυσική κατάσταση παίζει μεγάλο ρόλο.

Από τη ξιφασκία, άλλωστε, είναι εμπνευσμένο και το clip σου…

Το clip, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, είναι ένα συμβολικό back to the base, αλλά και ένα δυνατό μήνυμα ότι η μεγαλύτερη πάλη είναι με τον ίδιο μας τον εαυτό. Επέστρεψα ξανά στον Πανελλήνιο, το μέρος όπου ξεκίνησα και διακρίθηκα στην ξιφασκία, την πρώτη μου μεγάλη αγάπη, που με έμαθε να αγωνίζομαι συνέχεια και να μην το βάζω κάτω ποτέ, ακόμα και στα πιο δύσκολα. Το video ταίριαξε καταπληκτικά με το νόημα του τραγουδιού και χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο, όπως και το τραγούδι.

Σ’ αυτό είδαμε, βέβαια, και την πολύ καλή φυσική σου κατάσταση…Πόσες ώρες γυμνάζεσαι τη μέρα;

Αγαπώ την γυμναστική και προπονούμαι αρκετές ώρες. Ακόμα και τώρα, που τα γυμναστήρια είναι κλειστά λόγω του covid, κάνω ασκήσεις στο σπίτι και πηγαίνω για τρέξιμο, μόνος ή με φίλους.

Ακολουθείς και συγκεκριμένη διατροφή;

Προσέχω τι τρώω, είμαι fan της υγιεινής διατροφής, αλλά τρώω και τα γλυκάκια μου. Γενικά, στη διατροφή μου έχω μέτρο και ισορροπία – αυτό ακολουθώ.

Να υποθέσω πως το modeling ανήκει πια στο παρελθόν για σένα;

Ακόμη και παλιά, το modelling δεν ήταν ποτέ η βασική μου ενασχόληση, όπως σου είπα και πιο πριν. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η μουσική και σε αυτήν επικεντρώνομαι πια, εκεί διαθέτω όλο μου το χρόνο και όλες μου τις δυνάμεις.

Το στυλ που θες να ακολουθήσεις στη μουσική ποιο είναι;

Πιο κοντά σε εμένα νιώθω το pop τραγούδι με τον προσεγμένο στίχο, όπως είναι το «Είμαι για τα δύσκολα», που έγραψαν ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Όλγα Βλαχοπούλου, δύο επιτυχημένοι δημιουργοί, τους οποίους και ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκαν. Η μουσική είναι κάτι απρόβλεπτο, συνέχεια ανακαλύπτεις πράγματα που σου ταιριάζουν, οπότε δεν αποκλείεται στο μέλλον να με δείτε να παρουσιάζω κι άλλα είδη. 

Εσύ, τι μουσική ακούς, γενικά, αυτή την περίοδο;

Ακούω πολλή μουσική, αλλά αγαπώ την ελληνική! Μου αρέσουν όλα τα είδη, από τα παλιά λαϊκά μέχρι τα pop και τα trap. Αγαπημένος μου καλλιτέχνης, πάντως, ever, είναι ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Χμ, ερωτικός και πολύ εκφραστικός…Έτσι είσαι κι εσύ στη ζωή σου;

Ναι, το συναίσθημα για μένα παίζει μεγάλο ρόλο. Μου αρέσει να λέω όσα νιώθω και να τα νιώθω έντονα!

Πάντως, όση ώρα μιλάμε κάνεις πλάκα, γελάς, είσαι η χαρά της ζωής…Δεν υπάρχει τίποτα πια που να σε ρίξει;

Νομίζω ότι όλοι έχουμε τα down μας κάποιες φορές, αλλά προσωπικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Επιλέγω πάντα τη θετική και φωτεινή πλευρά – δίνω χαρά και παίρνω χαρά! Ακόμα και αν προκύψει κάτι που θα με στεναχωρήσει, το φιλτράρω και προχωρώ παρακάτω, δεν το αφήνω να με επηρεάσει.

Ούτε ένας χωρισμός δεν θα σε ρίξει;

Ένας χωρισμός είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να ρίξει τον καθένα από εμάς. Αλλά, όπως σου είπα και πριν, εγώ προτιμώ να βλέπω τη θετική πλευρά. Ένας χωρισμός, λοιπόν, είναι μία νέα αρχή!

Επίτηδες σε ρωτάω για «χωρισμό», γιατί την τελευταία φορά που κάναμε συνέντευξη, ήσουνα φωτογραφημένος για το εξώφυλλό μας, μαζί με την συμπατριώτισσά μας, Ελευθερία Ελευθερίου. Έχετε κρατήσει επαφές; Συνεχίζετε να μιλάτε, ή είσαι απ’ αυτούς που θεωρούν πως όταν χωρίζεις δεν υπάρχουν μετά «φιλικές σχέσεις»;

Θα μου επιτρέψεις σ’ αυτό το θέμα να μην σου απαντήσω κάτι. Ξέρω πως γράφτηκαν διάφορα, αλλά είμαι σε φάση που δεν θέλω ούτε να διαψεύδω ούτε να επιβεβαιώνω το οτιδήποτε που έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή· θέλω να κάνω focus μόνο στη δουλειά μου, που είναι η μουσική και να μην απασχολώ με οτιδήποτε άλλο. Εκεί θέλω να επικεντρώνομαι πια, όχι στα προσωπικά μου και θα ήθελα να γίνει σεβαστό.

Ok, το καταλαβαίνω. Γενικά, είσαι παιδί των σχέσεων; Ή είσαι ανοιχτός σε ό,τι σου φέρει η ζωή στα προσωπικά σου;

Γενικά, ναι, είμαι των σχέσεων και όταν είμαι σε μία σχέση είμαι εκεί. Γενικά, όμως, στη ζωή μας σημασία έχει να περνάμε καλά!

Πώς το εννοείς αυτό το «καλά»;

Εννοώ να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και μας εκφράζει, να μη διστάζουμε να ζήσουμε τη στιγμή, ακόμα κι αν είναι μικρή.

Θυμάσαι πότε έκανες την πρώτη σου σχέση;

Ήταν με μία συμμαθήτριά μου…Στο Δημοτικό σχολείο! (γελάει).

Πώς είσαι μέσα στις σχέσεις, Δημήτρη; Περισσότερο εγκεφαλικός;

Ναι, είμαι εγκεφαλικός τύπος, το παραδέχομαι!

Ιδιότροπος;

Εμ, ποιος δεν έχει ιδιοτροπίες στον χαρακτήρα του; (γελάει).

Δηλαδή; Τι είδους ιδιοτροπίες έχεις ως ιδιοσυγκρασία;

Δεν μπορώ να ξυπνήσω αν πρώτα δεν πιω καφέ!

Πάθη έχεις;

Φυσικά! Την μουσική, τον αθλητισμό και τον…καφέ (γελάει).

Το μεγαλύτερο σου λάθος στη ζωή, ποιο είναι, Δημήτρη; Και το πιο σωστό σου;

Κοίτα, όλοι κάνουμε λάθη – μικρά και μεγάλα. Τα λάθη είναι κι αυτά μέρος της καθημερινότητάς μας. Δεν μπορώ, όμως, να πω αν έχω κάνει κάποιο τόσο μεγάλο λάθος που να είναι άξιο να ειπωθεί. Αντίστοιχα, και τα σωστά είναι μέρος της ζωής μας. Στα δικά μου σωστά θα έβαζα σίγουρα το ότι κυνηγώ τα όνειρά μου, όπως τώρα με τη μουσική και ότι δεν σταματώ να προσπαθώ για να γίνομαι καλύτερος.

Μέχρι πού φτάνουν τα όνειρά σου στο τραγούδι;

Στόχος μου είναι να έχω ένα καλό ρεπερτόριο, να παρουσιάζω ωραία τραγούδια, που θα τα αγκαλιάζει και θα τα αγαπά ο κόσμος. Χαίρομαι που το ξεκίνημά μου με το «Είμαι για τα δύσκολα» έχει θερμή υποδοχή και από το κοινό και από τα ραδιόφωνα. Το όνειρό μου είναι η μουσική…

Info:

Το πρώτο τραγούδι του Δημήτρη Ταταράκη «Είμαι για τα δύσκολα», σε μουσική Γιώργου Παπαδόπουλου και στίχους Όλγας Βλαχοπούλου, κυκλοφορεί από την Panik Records.

Μόττος-ένθετα:

«Το modelling δεν ήταν ποτέ η βασική μου ενασχόληση. Πρώτη μου προτεραιότητα είναι η μουσική και σε αυτήν επικεντρώνομαι πια».

«Είμαι των σχέσεων και όταν είμαι σε μία σχέση είμαι εκεί. Γενικά, όμως, στη ζωή μας σημασία έχει να περνάμε καλά!».

«Το συναίσθημα για μένα παίζει μεγάλο ρόλο. Μου αρέσει να λέω όσα νιώθω και να τα νιώθω έντονα!».

«Στην εφηβεία μου είχα αυξομειώσεις στο βάρος μου, όπως συμβαίνει σε πολλά παιδιά. Με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS