CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΕυρυδίκη - Μπομπ Κατσιώνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τον έρωτά τους

Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τον έρωτά τους

Η Ευρυδίκη φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! με τον σύντροφό της και καταξιωμένο μουσικό Μπομπ Κατσιώνη και οι δυο μαζί μιλούν για τον έρωτά τους.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα ότι ο Μπομπ την έκανε να δει τη ζωή και τον εαυτό της με άλλα μάτια και δήλωσε πως παρόλο που είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί μετά από δύο γάμους, τώρα που ο Μπομπ είναι στη ζωή της, θα παντρευόταν και τρίτη φορά.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξή τους:

 

Στον Μπομπ Κατσιώνη, με τον οποίο είστε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, τι αγάπησες;
Αγάπησα τα πάντα. Ό,τι και να πω, θα είναι λίγο. Ο Μπομπ είναι ο άνδρας που με έμαθε να χαμογελάω ξανά σαν παιδί. Μου έδειξε πως όλα είναι όμορφα στη ζωή, ότι υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζω και στα οποία πρέπει να είμαι πιο ανοιχτή. Με έμαθε ν’ αγαπώ τον εαυτό μου.

Δεν τον αγαπούσες;
Ίσως όχι, γιατί πάντοτε έδινα κάτι παραπάνω για τους άλλους. Σε όλη μου τη ζωή ήμουν ένα πολύ ευγενικό παιδί, που ήθελα να με αγαπούν όλοι. Και στη δουλειά, επίσης, ήθελα να αρέσω στους πάντες. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Για ν’ αρέσεις σε όλους, πρέπει να χάσεις ολοκληρωτικά την προσωπικότητά σου. Θυμάμαι, για παράδειγμα, ότι στις live εμφανίσεις έλεγα τραγούδια απλά για να αρέσουν στον κόσμο. Τότε αποφάσισα ότι αυτό δε με έκανε ευτυχισμένη. Κοίταξα μια παιδική μου φωτογραφία, που είχα πάντοτε μαζί μου, γιατί είχα υποσχεθεί σ’ αυτό το κοριτσάκι ότι θα το κάνω χαρούμενο. Όταν συνειδητοποίησα ότι έκανα πράγματα που δεν ήθελα, πήρα μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου. Έγινε σε μια στιγμή. Ήταν σαν ένα κλικ. Άλλαξα τον τρόπο σκέψης, τον τρόπο που έβλεπα τον εαυτό μου και τους άλλους και είπα: «Δε μ’ ενδιαφέρει να αρέσω σε κανέναν. Θέλω να αρέσω στον εαυτό μου, να κάνω πράγματα που αγαπώ». Αυτό έγινε στις αρχές του 2000. Έκανα restart. Είχα την ανάγκη να ψάξω τον εαυτό μου. Το πετύχαινα σιγά-σιγά, αλλά όταν μπήκε ο Μπομπ στη ζωή μου, έγινε πιο έντονο. Πρώτη φορά εισέπραξα τόση αγάπη και θαυμασμό από έναν άνθρωπο που είναι μαζί μου και μοιράζεται τις στιγμές της πορείας μου. Αυτό μ’ έκανε να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου και να τον αγαπήσω ουσιαστικά. Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που το επιτείνει αυτό. Είναι σαν να σε σπρώχνει σ’ αυτή την κατεύθυνση. Του χρωστάω πάρα πολλά.

Αυτό δείχνει ότι είσαι ουσιαστικά ερωτευμένη με τον άνθρωπό σου.
Δεν υπάρχει πιο πολύ.

Θα ήθελες να επισφραγίσετε τη σχέση σας με γάμο ή το θεωρείς απλά μια σύμβαση;
Με τον Μπομπ έχω μάθει το «Ποτέ μη λες ποτέ»! Είχα πει ότι δε θα ξαναερωτευτώ μουσικό. Να που η ζωή τα έφερε αλλιώς. Έλεγα επίσης πως έχοντας κάνει δύο γάμους, δεν είχα λόγο να παντρευτώ. Μ’ έναν άνθρωπο σαν τον Μπομπ, όμως, δε θα έλεγα όχι. Μπορεί να έχω μεγαλώσει, όμως το κοριτσάκι μέσα μου ονειρεύεται το παραμύθι. Θεωρώ πως όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να το ζούμε. Αισθάνομαι ευλογημένη γιατί ήρθε, επιτέλους, στη ζωή μου ο άνθρωπος που μου χάρισε το παραμύθι. Ο Μπομπ είναι ένα δώρο.

Μπομπ, πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή τη συγκινητική δήλωση της Ευρυδίκης; Δεν είναι λίγο να λέει η σύντροφός σου πως είσαι το δώρο της ζωής της.
Αισθάνομαι απόλυτα ολοκληρωμένος με την Ευρυδίκη. Είναι ο τελειότερος άνθρωπος για μένα. Είμαι ευτυχισμένος. Ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Νομίζω ότι συνωμότησε το σύμπαν για να είμαστε μαζί!

Πώς την προσέγγισες;
Της πρότεινα μια συνεργασία, η γνωριμία μας ήταν καθαρά επαγγελματική. Όταν άνοιξα την πόρτα για να μπει στο στούντιο, χαμογέλασα, έκανα δυο βήματα πίσω και της είπα: «Δώσε μου μισό λεπτό να το χωνέψω». Πλαγίως, από την πρώτη μέρα άφηνα να φανούν τα συναισθήματά μου. Εκείνη ήταν ντροπαλή, όμως έλαβε το μήνυμα. Έπειτα υπήρξε ένα διάστημα δύο μηνών που κάναμε παρέα και άρχισα να εκδηλώνω όσα ένιωθα. Στους πρώτους έξι μήνες μείναμε μαζί. Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε, βρίσκοντας ο ένας τον άλλο, ότι θα μείνουμε σε χωριστά σπίτια.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS