CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣH Στέλλα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί περνάει κάθε καλοκαίρι της στη Μύκονο

H Στέλλα Δημητρίου αποκάλυψε γιατί περνάει κάθε καλοκαίρι της στη Μύκονο

Συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! έδωσαν οι αδερφές Στέλλα και Χριστίνα Δημητρίου, μιλώντας για τη σχέση τους, για τα επαγγελματικά τους και τα όνειρά τους.

Η Στέλλα Δημητρίου, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τα καλοκαίρια της στη Μύκονο, λέγοντας πως βρίσκεται εκεί για δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με ποιους επώνυμους Έλληνες συναντήθηκε στη Μύκονο αυτό το καλοκαίρι η Στέλλα Δημητρίου;

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου «τι σημαίνει να δουλεύεις στη Μύκονο, την οποία όλοι θεωρούν ως τον απόλυτο προορισμό διακοπών;», η Στέλλα απάντησε:

«Δεν είναι εύκολο. Η κούραση είναι μεγάλη. Δουλεύω τέσσερις μήνες χωρίς ρεπό, επτά ημέρες την εβδομάδα. Ωστόσο, είναι κάτι που μ’ αρέσει πολύ. Ασχολούμαι με την επικοινωνία εδώ και κάποια χρόνια και μ’ αρέσει που το κάνω επαγγελματικά. Επίσης, δε νιώθω μόνη, γιατί όλοι μου οι φίλοι έρχονται στη Μύκονο για διακοπές και τους βλέπω.»

Πώς προέκυψε η επικοινωνία στη ζωή της; «Λόγω δουλειάς, έχω καλές δημόσιες σχέσεις και γνωρίζω πολύ κόσμο. Είναι κάτι που μου βγαίνει αβίαστα και απολαμβάνω να συναναστρέφομαι με κόσμο και να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Και ας μην ξεχνάμε ότι δουλεύω σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, πάνω στη θάλασσα. Δεν είμαι κλεισμένη σ’ ένα γραφείο, καθημερινά ατενίζω μια καταπληκτική θέα. Δε θα άντεχα να είμαι κλεισμένη σ’ ένα γραφείο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS