CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Άννα Βίσση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της

Η Άννα Βίσση μιλά για την τηλεοπτική επιστροφή της

Tης Μελίνας Κολιτσοπούλου

Η Άννα Βίσση διανύει μια εξαιρετικά ώριμη, ήρεμη και κατασταλαγμένη περίοδο. Ή, για να το πούμε με μια φράση που ταιριάζει περισσότερο στην αγαπημένη της Νέα Υόρκη, την αμερικανική μητρόπολη στην οποία ταξιδεύει συχνά για να δει την κόρη της, Σοφία, και τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα, περνάει μια cool περίοδο.

Και σ’ αυτή την cool περίοδο κάνει και την τηλεοπτική επιστροφή της, συμμετέχοντας μαζί με τον Νίκο Καρβέλα και τον Πέτρο Κωστόπουλο στο talent show «Star Academy of Greece», που έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή, στο MEGAONE. Η τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στο Hello! για τη συμμετοχή της σ’ αυτό και όχι μόνο.

Τι σας έκανε ν’ αποδεχτείτε τη συγκεκριμένη πρόταση, όταν είναι γνωστό πως σας έχουν γίνει πολλές απ’ όλα τα κανάλια;
Άννα Βίσση: «Ήταν η καλύτερη πρόταση απ’ όλες τις πλευρές. Επίσης, μ’ άρεσε πολύ το φορμάτ. Το κομμάτι της ακαδημίας, το ότι τα παιδιά θα διδάσκονται. Αυτό για μένα έχει μια ζεστασιά και μια αλήθεια, ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη. Είμαι παιδί του σχολείου, έχω περάσει ωραία στα σχολικά μου χρόνια και μετά σπούδασα πιάνο σε ωδείο. Επίσης, μ’ αρέσουν οι ομαδικές διδασκαλίες. Όλα τα υπόλοιπα που μου είχαν προτείνει μου φάνηκαν λίγο ίδια – ήμουν πολύ κοντά στο να αποδεχτώ μια άλλη πρόταση. Όλα σεβαστά είναι και όλα τη δουλειά τους κάνουν, είναι τηλεοπτικά προϊόντα, είναι μεγάλη μόδα σε όλο τον κόσμο και συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Έχει την πλάκα του, πιστεύω ότι θα περάσω ωραία. Αυτό συμβαίνει όταν δεν υποχρεώνεσαι να πεις ψέματα και δεν προσπαθείς να παραστήσεις κάποιον άλλο. Το έχω ξεκαθαρίσει ότι θα είμαι ο εαυτός μου. Και αυτά που ζήτησα σε σχέση με το σόου, σε σχέση με το πλατό και με το σπίτι που θα ζουν τα παιδιά, με άφησαν ικανοποιημένη.

Σας είχε λείψει η τηλεόραση;
Α.Β.: Ναι, μπορώ να πω. Εξιτάρει αλλιώς την αδρεναλίνη, δεν παίζεις εκεί. Στο live έχεις και την ορχήστρα μαζί σου, κάπως θα το διορθώσεις. Η τηλεόραση έχει άλλους ρυθμούς. Κι όταν με ρίξεις σε αρένα, φτιάχνομαι! Ηθοποιός δε θα μπορούσα να είμαι, δεν μπορώ την επανάληψη. Μ’ αρέσει πολύ το ζωντανό.

Το ότι υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για το σόου σας εξιτάρει ή σας αγχώνει;
Α.Β.: Και τα δύο, για να είμαι ειλικρινής. Με εξιτάρει το να πετύχει, αλλά με αγχώνει γιατί δεν το κάνω μόνη μου, είμαστε μια μεγάλη αλυσίδα και όλοι οι κρίκοι πρέπει να είναι το ίδιο δυνατοί, να μη σπάσει κανένας. Θέλει παρακολούθηση και καλή συνεννόηση.

Είπατε ότι είστε της ομάδας. Αν μη τι άλλο, στην καριέρα σας υπήρξατε σχεδόν πάντα δίδυμο με τον Νίκο Καρβέλα. Τι περιμένετε από την τηλεοπτική σας συνύπαρξη;
Α.Β.: Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Νίκος είναι στο «Star Academy». Πιστεύω ότι η προσωπικότητά του –χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Πέτρο Κωστόπουλο, που είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος, με εξαιρετική αντίληψη– θα ιντριγκάρει τον κόσμο. Θα είναι εντελώς απρόβλεπτος. Εγώ ξέρω τη γνώμη του Νίκου για τα πράγματα, ζει την καλύτερή του φάση, είναι πιο φιλοσοφημένος από ποτέ, πιο αληθινός και πιο «Δε φοβάμαι να πω τη γνώμη μου» από ποτέ. Θεωρώ ότι η πιο ενδιαφέρουσα περσόνα από τους τρεις μας θα είναι ο Καρβέλας.

Μοιάζετε να περνάτε καλά.
Α.Β.: Είμαι στην πιο ήρεμη φάση της ζωής μου. Και επαγγελματικά έχω φτιάξει το «Hotel Ermou», στο οποίο νιώθω υπέροχα. Δεν είμαι επιχειρηματίας, αλλά έχω συμβάλλει πολύ στην εικόνα του, μαζί με τον Γιώργο Παντελούκα. Κατέθεσα τις εμπειρίες μου απ’ όσα έχω δει στη Νέα Υόρκη και από άλλα μέρη στα οποία έχω ταξιδέψει. Ακόμα και το πώς θα λειτουργήσει και πώς θα τραγουδώ βγαίνει από πράγματα που έχω μαζέψει βλέποντας συναυλίες στο εξωτερικό. Εικαστικά με αντιπροσωπεύει 200%. Είναι το στέκι που πάντα ήθελα. Μικρός χώρος, με τον κόσμο να κάθεται, να στέκεται ή να κυκλοφορεί άνετα και υπό μια γενική ατμόσφαιρα ελευθερίας. Έχω βαρεθεί να βλέπω από κάτω μου τον κόσμο στριμωγμένο σε καρέκλες και τραπέζια. Λέω τραγούδια που είχα αφήσει στην άκρη λόγω των hits της εποχής ή της χρονιάς, όπως το «Λονδίνο» ή το «Μαγικό Χαλί», που για πολλούς σημαίνουν κάτι. Το μυστικό του «Hotel Ermou» είναι η Βίσση σε μικρό, όμορφο χώρο, αλλά με μια ορχήστρα που οι σολίστ είναι ένας κι ένας. Μερικές φορές εκεί νιώθω σαν να με ανακαλύπτουν ξανά ως τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS