CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Ελένη Μενεγάκη μας μιλά αποκλειστικά για την πρεμιέρα του Alpha Κύπρου

Η Ελένη Μενεγάκη μας μιλά αποκλειστικά για την πρεμιέρα του Alpha Κύπρου

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Ελένης Μενεγάκη στο νησί μας για την πρεμιέρα του Alpha Κύπρου στις 4 Απριλίου, η παρουσιάστρια μίλησε αποκλειστικά στο TV Μανία για την πρεμιέρα της Δευτέρας, αλλά και το ενδεχόμενο να εκπέμψει η εκπομπή της από τα στούντιο της Κύπρου.

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

 

Πρεμιέρα πολλών αστέρων η μεθαυριανή. Πώς αισθάνεστε που η εκπομπή σας κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο μεσούσης της σεζόν;

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δεν λένε; Εννοείται ότι είμαι χαρούμενη κι ευτυχισμένη που η παρέα μας μεγαλώνει όλο και περισσότερο και κυρίως μέσω του Alpha Κύπρου. Η Κύπρος πάντα στήριζε τις εκπομπές του Alpha- κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνει και τώρα, με τη μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα γίνει κατευθείαν από τις συχνότητες του Alpha Κύπρου.

Κάθε αρχή και δύσκολη…

Τίποτα δεν είναι δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά από το πρωί μέχρι το βράδυ ώστε όλα να βγουν κανονικά και στην ώρα τους στον αέρα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Και χαίρομαι πολύ που κι εμείς συμβάλλουμε σε αυτή την προσπάθεια για μια λαμπερή πρεμιέρα του ALPHA Κύπρου με προγράμματα τόσο κυπριακής παραγωγής, όσο και από την Ελλάδα.

Να τολμήσω να ρωτήσω αν συζητήθηκε καθόλου το ενδεχόμενο η εκπομπή σας να βγει κάποια στιγμή από τα στούντιο στην Κύπρο;

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά γίνονται σκέψεις για πολλά πράγματα τα οποία συζητάμε από τη νέα σεζόν. Πάντως η πρώτη σύνδεση με Ελλάδα και με το στούντιο της εκπομπής έγινε και στέφθηκε με επιτυχία. Ε, δεν θα υπάρξουν κι άλλες συνδέσεις;

Όπως για παράδειγμα τη Δευτέρα;

Πολύ βιάζεσαι (γέλια). Το κάθε πράγμα στην ώρα του.

menegaki

Να υποθέσω ότι πλέον στη σκαλέτα της εκπομπής θα υπάρχουν και κυπριακά θέματα;

Αν είναι κάτι που αξίζει της προσοχής μας, γιατί όχι. Πολλές φορές έπαιξαν κυπριακά θέματα στο πρόγραμμα ακόμα κι όταν η εκπομπή δεν μεταδιδόταν στην Κύπρο.

Τι είναι αυτό που πιστεύετε ότι ο κόσμος θα αγαπήσει στον Alpha;

Την ειλικρίνεια των ανθρώπων του, την αμεσότητα στα προγράμματά του, το χιούμορ και την αυθεντικότητα στις παραγωγές του και πάνω απ’ όλα αυτό το «κάτι» που θα το κάνει να ξεχωρίσει.

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…

Δεν είναι θέμα παινέματος αλλά ειλικρίνειας και αλήθειας που συνοδεύει ένα κανάλι όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα.

Με λίγα λόγια ο Alpha Ελλάδος, τη Δευτέρα, γιορτάζει τη γέννηση του μικρού αδελφού του;

Ναι κι εύχομαι να πάνε όλα κατ’ευχήν και να πρωτοστατήσει στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα όπως ο Alpha στην Ελλάδα.

Με ζώδιο στον Κριό και ωροσκόπο στον Ταύρο έχω την εντύπωση ότι ο Alpha Κύπρου μπαίνει με φόρα στα κυπριακά δρώμενα.

Μακάρι. Αυτό ευχόμαστε κι εμείς να γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια όπως άλλωστε είναι τα τελευταία χρόνια που εκπομπές του έπαιζαν κατά καιρούς, λόγω συνεργασιών, σε διάφορα κανάλια.

Από τη Δευτέρα λοιπόν, έρχεστε στο σπίτι μας;

Από τη Δευτέρα ερχόμαστε στο σπίτι σας κι εσείς ελπίζουμε στο δικό μας. Καλή μας αρχή!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS