CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΗ Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο...

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο της μόδας!

Μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό ντεμπούτο στη μόδα και μιλάει στο HELLO! για τις εκπλήξεις που της επιφύλαξε η ζωή και για τα μελλοντικά όνειρά της.

Από την Τζοβάννα Βλαχάβα

Η Πατρίτσια από μικρή είχε δύο μεγάλες αγάπες: τη μόδα και την υποκριτική. Μεγαλώνοντας, κατέκτησε την εκτίμηση του κοινού ως ηθοποιός, όταν όμως οι συνθήκες σκλήρυναν, λόγω της οικονομικής κρίσης, δε δίστασε να βάλει τελεία και να ξεκινήσει να υλοποιεί το άλλο της όνειρο. «Βούτηξε» στη μόδα και την ομορφιά μέσα από το blog της αρχικά, ετοιμάζοντας παράλληλα ένα διεθνών προδιαγραφών site, καθώς και μια συλλογή ρούχων με μεσογειακό αισθησιασμό και κοριτσίστικο allure, όπως η ίδια, που θα λανσαριστεί το επόμενο καλοκαίρι. Εν μέσω όλων αυτών, άλλαξε κεφάλαιο και στην προσωπική της ζωή, βγαίνοντας φιλικά από μια σχέση και ξεκινώντας μια καινούργια, επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι η ζωή είναι εκείνη που σχεδιάζει για μας και όχι εμείς για εκείνη.

Πώς είναι να ζεις μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας;
Eίναι αρκετά περίεργο, γιατί μολονότι το αρχικό μου σχέδιο ήταν να φύγω μόνιμα, νέες συνθήκες στη ζωή μου με έκαναν ν’ αναθεωρήσω και πλέον βρίσκομαι με το ένα πόδι στην Ελλάδα και με το άλλο στην Ελβετία. Περνάω μια φάση επαναπροσδιορισμού του εαυτού μου και των στόχων μου, την οποία απολαμβάνω. Είναι ωραίο να σε εκπλήσσει η ζωή. Είμαι της άποψης ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Τι εκπλήξεις σου επιφύλαξε η ζωή;
Άλλαξε το προσωπικό μου status. Όταν έφυγα, δεν περνούσε από το μυαλό μου ότι θα επισκεπτόμουν τόσο συχνά την Ελλάδα και ότι θα παρέμενα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αντίστροφα το είχα σχεδιάσει. Παρόλα αυτά, θα συνεχίσω να μένω και στη Ζυρίχη, γιατί θεωρώ ότι τα επαγγελματικά μου όνειρα απαιτούν τη δραστηριότητά μου στο εξωτερικό. Η ενασχόληση με το blog μου και τώρα η προετοιμασία του προσωπικού μου, διεθνών προδιαγραφών site, αλλά και των δικών μου ρούχων, θεωρώ ότι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν αν έχω ενεργή παρουσία στο εξωτερικό παρά στην Ελλάδα. Γιατί εδώ είναι πολύ πιο μικρή η αγορά και πιο περιορισμένη η βιομηχανία της μόδας.

Τι σε κέρδισε στον κόσμο της μόδας;
Η μόδα είναι το πάθος μου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Είχα άποψη για το τι πρέπει να φορέσω στο σχολείο, τι μου ταιριάζει, τι να αγοράσω. Γενικότερα, η ντουλάπα μου ήταν κάτι ιερό για μένα από πολύ μικρή ηλικία. Μεγαλώνοντας, ωριμάζοντας και ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου σε βάθος, συνειδητοποίησα ότι η μόδα θέλω να είναι κυρίαρχο κομμάτι της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, γιατί μ’ αρέσει και μου ταιριάζει.

Το κεφάλαιο υποκριτική έχει κλείσει οριστικά για σένα;
Όχι. Αν μου πρότειναν κάτι που θα με ενδιέφερε πραγματικά και θα μου ταίριαζε, θα το ξαναέκανα. Σταμάτησα να δουλεύω ως ηθοποιός λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα κι έτσι βρήκα την αφορμή ν’ ασχοληθώ πιο επαγγελματικά με τον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, μέσω του blogging. Την υποκριτική την αγάπησα ουσιαστικά μέσω της εξάσκησης. Συνεχίζει να με μαγεύει και να μου λείπει. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω ως ηθοποιός, όχι όμως από ανάγκη, αλλά από πραγματική αγάπη.

Τελικά, ποια είναι η δύναμη του blogging στον κόσμο που το παρακολουθεί, αλλά και σ’ αυτόν που το ασκεί;
Πλέον, παρά πολύ μεγάλη. Τα blogs, βέβαια, έχουν χάσει τη δυναμική τους και γι’ αυτό έχουν ανέβει πολύ τα sites και τα social media. Εκεί στρέφεται ο κόσμος κι εκεί αφιερώνουμε όλοι τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας. Ακόμα και οι αγορές σήμερα πραγματοποιούνται άμεσα και εύκολα μέσω site ή social media.

Τα ρούχα που σχεδιάζεις απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες ή είναι περισσότερο προσαρμοσμένα στο δικό σου γούστο και σωματότυπο;
Η συλλογή μου, που θα είναι έτοιμη το επόμενο καλοκαίρι, θα απευθύνεται σε όλες τις μεσογειακές γυναίκες που θέλουν να εκφράζουν τη θηλυκότητα, αλλά και την κοριτσίστικη αθωότητά τους.

Οι πιο δημιουργικές περίοδοι της ζωής σου υπήρξαν όταν ήσουν ερωτευμένη;
Δεν είμαι σίγουρη. Πιστεύω πολύ στον έρωτα, τον θεωρώ έμπνευση και δημιουργία. Όμως, εκτιμώ ότι είμαι δυναμική ανεξαρτήτως αυτού.

Σε ενόχλησε η δημοσιότητα που πήρε ο χωρισμός σου από τον Γιώργο Παπακώστα, φέρνοντας παράλληλα στην επιφάνεια τη νέα σου σχέση;
Δε μ’ ενόχλησε, γιατί δεν ήταν κάτι που ήθελα να κρύψω. Εξάλλου, με τον Γιώργο είχαμε χωρίσει πολύ πριν μαθευτεί. Ήταν κάτι που θέλαμε να προστατεύσουμε όσο γινόταν και το καταφέραμε, αφού βγήκε στην επιφάνεια αρκετό καιρό μετά. Καταλαβαίνω ότι για κάποιους αποτελεί είδηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι με στεναχώρησε το πώς παρουσιάστηκε ο χωρισμός μας και όσα γράφτηκαν εκείνη την περίοδο. Μπορεί να φάνηκε ότι με το που χώρισα γύρισα σελίδα στην προσωπική μου ζωή και μπήκα σε νέα σχέση, αλλά στην πραγματικότητα τα δύο αυτά γεγονότα είχαν χρονική απόσταση.

Μετά το χωρισμό σου ήσουν έτοιμη για τη νέα σχέση που μπήκε στη ζωή σου;
Όχι, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, ούτε το είχα υπολογίσει. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε.

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον Φίλιππο Παπασπύρου; Ήσασταν φίλοι από παλιά;
Όχι. Γνωριστήκαμε λίγο πριν φύγω για να εγκατασταθώ στη Ζυρίχη. Δε μ’ αρέσει να μπαίνω σε λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό θα αρκεστώ να πω ότι ο Φίλιππος είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω, γιατί είναι ήρεμη δύναμη, ξέρει να μοιράζεται και να εκφράζει τα συναισθήματά του.

Τι είναι αυτό που ζητάς από τον άνθρωπο που είναι στο πλευρό σου;
Ηρεμία, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη. Μόνο τότε μπορείς να τα βρεις με τον εαυτό σου και να εξελιχθείς ως προσωπικότητα.

Περισσότερο ζηλεύεις ή σε ζηλεύουν;
Νομίζω ότι περισσότερο ζηλεύω, γιατί όταν είμαι σε σχέση και πολύ ερωτευμένη, δίνομαι απόλυτα στον άνθρωπό μου. Δε δίνω ποτέ δικαιώματα να αμφιβάλλει για μένα, ούτε του δημιουργώ ανασφάλεια. Οι άντρες, πάλι, από τη φύση τους θεωρώ ότι αποζητούν το φλερτ και το «παιχνίδι» περισσότερο από τις γυναίκες. Αυτό, βέβαια, δε νομιμοποιεί σε καμία περίπτωση την απιστία.

Το κεφάλαιο γάμος και παιδιά είναι πολύ μακριά για σένα;
Ποτέ δεν ήταν πολύ μακριά. Αγαπάω τα παιδιά, θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια, αλλά σ’ αυτή τη φάση προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά μου. Βέβαια, αυτά τα πράγματα τις περισσότερες φορές δεν τα προγραμματίζεις, απλώς προκύπτουν, και αυτή είναι η γοητεία της ζωής.

Επιμέλεια: Χρήστος Αλεξανδρόπουλος
Μακιγιάζ-χτένισμα: Δημήτρης Σταματίου 
Ευχαριστούμε το καφέ ¨Μελίνα”, Λυσίου 22, Πλάκα, τηλ. 210 3246501, για την ευγενική φιλοξενία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS