CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΛούης Πατσαλίδης - Τάσος Θεοδώρου: Eίμαστε οι ίδιοι το ακτιβιοτικό

Λούης Πατσαλίδης – Τάσος Θεοδώρου: Eίμαστε οι ίδιοι το ακτιβιοτικό

Ο Λούης και ο Τάσος, ο Τάσος και ο Λούης είναι το νέο ραδιοφωνικό δίδυμο του Active 107.4. Δεν είναι βεντέτες, δεν δηλώνουν σταρ και στη μαρκίζα ο Λούης υποστηρίζει ότι «Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μπει το όνομα του Τάσου… δεύτερο». Με ισχυρές ενέσεις γέλιου και καυστικού χιούμορ, αυτοτρολάρονται, τρολάρουν, σχολιάζουν, τσακώνονται, αναλύουν, συζητούν, ξεδιαλύνουν υποθέσεις, συνταγογραφώντας το καλύτερο πρωινό Ακτιβιοτικό στα FM.

Από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη
Styling: Γιώργος Χρυσοστόμου

Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι να γλυτώσει ο ένας από τον άλλο.
Λούης Πατσαλίδης: Δυστυχώς, δεν γλυτώνω που λλόου του, έμεινεν μου αγκονίν!
Τάσος Θεοδώρου: Αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Δεν υπήρχε περίπτωση να γλυτώσει ο Λούης από μένα… Ήρθε η στιγμή να ξανασυναντηθούμε επαγγελματικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Μετά από πόσο διάστημα ξανασυναντιέστε;
Λούης Πατσαλίδης: Ένα χρόνο ακριβώς! Μπορεί επαγγελματικά να είμαστε χώρια, όμως δεν χάσαμε ποτέ επαφή, σε αντίθεση με το τι πίστευε ο Τάσος!
Τάσος Θεοδώρου: Πέρασε κιόλας ένας χρόνος; Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή να ξαναβρεθούμε Λούη μου. (γέλια)
Λούης Πατσαλίδης: Ακούστηκε σαν απειλή τούτο ή μου φάνηκε;
Τάσος Θεοδώρου: Μάλλον είναι η ιδέα σου. Η φιλία μας κράτησε παρότι δεν δουλεύαμε μαζί κι αυτό είναι μία απόδειξη, ότι υπάρχουν πραγματικές φιλίες στον χώρο μας.

Είναι ωραίο, πάντως, Τάσο, το γεγονός ότι συνεργάζεσαι με κάποιον που λίγο ή πολύ γνωρίζεις τα χούγια του.
Και δεν είναι λίγα! (γέλια). Ο Λούης είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με πηγαίο χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Αλήθεια, πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο;
Λούης Πατσαλίδης: Είναι καλύτερα να συνεργάζεσαι με κάποιον που ξέρεις πόσο κακός είναι (γελάμε) παρά με κάποιον που θα σου το βγάλει στην πορεία!
Τάσος Θεοδώρου: Γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο, που γνωρίζει πώς να με χειριστεί. Εκτός του ότι κάνει απίστευτη υπομονή (με μένα), με αγαπά πραγματικά και με νοιάζεται.

Τάσο, τι είναι αυτό που γνωρίζεις για τον Λούη και δεν το ξέρει ο κόσμος;
Τάσος Θεοδώρου: Το ότι είναι απίστευτα δοτικός και βάζει τους άλλους πάνω απ’ τον εαυτό του. Είναι εξαιρετικός πατέρας, στοργικός σύζυγος (ναι, ναι, ακόμη και με την Αστέρω), ενώ θα κάνει το παν για να σε κάνει ευτυχισμένο. Είναι λαρτζ για τους φίλους του και δεν υπολογίζει τα χρήματα ώστε να τους αγοράσει κάτι. Μπορεί με τον εαυτό του να είναι φειδωλός, όμως με τους άλλους δεν σκέφτεται ποτέ την τσέπη του.

Εσύ, Λούη για τον Τάσο;
Είναι σαν ένα μωρό, ό,τι δώσεις σε ένα μωρό θα εισπράξεις, αν του δείξεις αγάπη θα πάρεις αγάπη, έτσι είναι ο Τασούλης, για τα άτομα που τον νοιάζονται, αυτός νοιάζεται διπλά γι’ αυτούς!

Θέλετε να πείτε ότι η δική σας πρόταση έρχεται κόντρα στα υπόλοιπα ραδιοφωνικά δίδυμα που -συνήθως- είναι άντρας και γυναίκα μαζί;
Τάσος Θεοδώρου: Δεν ξέρω αν είναι κόντρα στους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος όμως ότι θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ένα εναλλακτικό προϊόν, με πολύ γέλιο, κέφι και φυσικά σχολιασμό της κυπριακής πραγματικότητας.
Λούης Πατσαλίδης: Ο καθένας τη δουλειά του και εμείς τη δική μας! Στόχος όλων είναι να κάνουμε τον κόσμο να ξεφεύγει και να περνά καλά. Άντρας με άντρα, γυναίκα με άντρα, δυο γυναίκες μαζί δεν έχει σημασία, ο στόχος είναι η ψυχαγωγία του κόσμου και αν είσαι με άτομα που περνάς καλά και είστε φίλοι όπως εμείς, είναι ακόμα πιο ευχάριστο.

Υπάρχει «Actiβιοτικό» σε όλη αυτή την τρέλα που κουβαλάτε;
Τάσος Θεοδώρου: Νομίζω πως αυτό θα απαντηθεί από τους ακροατές μας, που μας γνωρίζουν καλά τα τελευταία χρόνια.
Λούης Πατσαλίδης: Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει. (γέλια) Είμαστε οι ίδιοι το ακτιβιοτικό.

Κι αυτή η τρέλα φοράει λευκή ρόμπα γιατρού, χειρουργική ρόμπα ασθενούς, έχει κρεμασμένο στηθοσκόπιο και κρατά μία σύριγγα στο χέρι;
Τάσος Θεοδώρου: Δεν είδατε τίποτα ακόμη! Αυτή είναι η καθημερινή μας ενδυμασία!
Λούης Πατσαλίδης: Απλά μέσα στη σύριγγα βάζουμε μπόλικη δόση γέλιου και τρέλας.

Ποια είναι η καλύτερη αντιβίωση για ένα σωστό πρωινό ραδιοφωνικό ξύπνημα;
Τάσος Θεοδώρου: Η θετική ενέργεια, η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, η καλή μουσική, ο Active και φυσικά ο… Λούης!
Λούης Πατσαλίδης: Θα συμφωνήσω με τον Τάσο.

Αποφασίσατε ποιος θα κάνει κουμάντο στο είδος των τραγουδιών που θα μιξάρετε;
Τάσος Θεοδώρου: Μα φυσικά εγώ! Αν αφήσω ελεύθερο τον Λούη, θα κλαίμε όλη μέρα με τα ακούσματά του.
Λούης Πατσαλίδης: Εννοείται εγώ, αν αφήσω τον Τάσο θα ακούμε όλη μέρα τσιφτετελοκαταστάσεις λες και είμαστε πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και δεν λέει από τις 7 το πρωί.

Κι εγώ τώρα που πρέπει να βάλω τα ονόματά σας στον τίτλο, ποιανού πρέπει να τοποθετήσω πρώτο; Ή δεν έχετε τέτοιου είδους κολλήματα;
Τάσος Θεοδώρου: Επιβάλλεται να βάλεις του Λούη! Είναι πιο δημοφιλής παρουσιαστής της κυπριακής τηλεόρασης!
Λούης Πατσαλίδης: Δεν είχα, δεν έχω και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα στο να μπει το όνομα του Τάσου… δεύτερο. (κλαίω)

Εύκολη ή δύσκολη υπόθεση, τελικά, το ραδιόφωνο;
Λούης Πατσαλίδης: Δεν είναι τόσο εύκολο όσο μπορεί να νομίζει κάποιος, το έχω πει και στο παρελθόν, αν μου ζητούσαν να κρατήσω ένα από τα δυο μεταξύ ραδιοφώνου και τηλεόρασης θα επέλεγα το ραδιόφωνο.
Τάσος Θεοδώρου: Είναι εύκολη αν αγαπάς αυτό που κάνεις και πηγαίνεις με κέφι στη δουλειά. Αν το βλέπεις μόνο ως «δουλειά» είναι βέβαιο πως θα αποτύχεις και δεν θα σε αγαπήσει ο κόσμος γιατί θα το καταλάβει.

Αλήθεια, ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος γύρω από το ραδιόφωνο;
Τάσος Θεοδώρου: Πλέον δεν πιστεύω ότι υπάρχουν μύθοι. Καταρρίφθηκαν από τότε που μπήκαν τα social media στη ζωή μας. Παλαιότερα δεν γνώριζες το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από το μικρόφωνο και κυριαρχούσε μία «μαγεία». Τώρα όχι μόνο ξέρεις, αλλά χρησιμοποιούνται πολύ τα social media για την προώθηση των εκπομπών.
Λούης Πατσαλίδης: Είναι γεγονός, όλη η μαγεία ήταν πως φατσικώς δεν γνώριζες παλιά τον παραγωγό ή παρουσιαστή, άκουγες μόνο τη φωνή του/της και έκανες εικόνες με αυτά που έλεγε. Δυστυχώς, στις μέρες μας χάθηκε αυτό!

Πόσο εύκολα μπορεί να ξεφύγει ένας μουσικός παραγωγός από μια λάθος ατάκα; Εδώ, δεν είναι τηλεόραση. Δεν υπάρχει το μοντάζ…
Τάσος Θεοδώρου: Είναι πάρα πολύ εύκολο κι εγώ την έχω πατήσει πολλές φορές! Πρέπει να είσαι μετρημένος και να μη χαλαρώνεις. Επειδή το περιβάλλον του ραδιοφώνου είναι… σαν το σπίτι σου, νιώθεις άνετα και μπορεί να σου ξεφύγει καμία «χοντράδα».
Λούης Πατσαλίδης: Μου έτυχε και μένα, να ξεχάσω ανοιχτό το μικρόφωνο και να ακουστεί αυτό που έλεγα εκτός αέρα, ευτυχώς όμως προσέχω τι λέω γιατί και οι τοίχοι έχουν αφτιά!

Σας αρέσει να ακούτε τον εαυτό σας στο ραδιόφωνο;
Λούης Πατσαλίδης: Εμένα καθόλου, δεν έχω καθόλου ραδιοφωνική φωνή!
Τάσος Θεοδώρου: Εμένα μου αρέσω γενικά! (γέλια)

Ποια ήταν η αντίδρασή σας όταν ακούσατε για πρώτη φορά τη φωνή σας;
Τάσος Θεοδώρου: Ήμουν πολύ χαρούμενος! Δεν πίστευα ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω ραδιόφωνο γιατί το προσπαθούσα για πολλά χρόνια.
Λούης Πατσαλίδης: Ντράπηκα πάρα πολύ όταν με άκουσα για πρώτη φορά! Μη με βλέπεις έτσι, γενικά είμαι ντροπαλός.

Κρατήσατε κάποιο αρχείο ή πάνε ανεπιστρεπτί οι εποχές που ηχογραφούσε κάποιος τις εκπομπές του;
Τάσος Θεοδώρου: Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν έχω αρχείο από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές. Και θα ήθελα να είχα φροντίσει γι’ αυτό, μόνο και μόνο για να μπορούσαν με ακούσουν αύριο τα παιδιά μου.
Λούης Πατσαλίδης: Δυστυχώς, ούτε εγώ κρατώ αρχείο!

Δεν σας αρέσει, δηλαδή, να ανατρέχετε στο παρελθόν.
Λούης Πατσαλίδης: Πλέον, υπάρχει το Youtube γι’ αυτή τη δουλειά! Αν και με τίποτε δεν μπορώ να δω ξανά την πρώτη μου εκπομπή -πριν από 6 χρόνια- προσπάθησα να το κάνω μια φορά πέρσι και το έκλεισα στο δευτερόλεπτο.
Τάσος Θεοδώρου: Από τις τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχα, έχω αρκετό υλικό. Αλλά δεν έχω τολμήσει να το δω! (γέλια)

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Θεωρείτε τον εαυτό σας influencer; Πόσο active είστε σε αυτή τη μανία της εποχής;
Τάσος Θεοδώρου: Ο Λούης είναι σίγουρα! Αλλά ευτυχώς δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έχουν κάνει το Instagram τους… σουπερμάρκετ!
Λούης Πατσαλίδης: Δεν πιστεύω στον όρο και γενικά είμαι επιλεκτικός τι κάνω και πώς!

Ποιος έχει τους περισσότερους ακόλουθους;
Τάσος Θεοδώρου: Εννοείται ο Λούης! Αφού είναι τηλεστάρ!
Λούης Πατσαλίδης: Νομίζω εγώ, αλλά σας παρακαλώ κάντε φόλλοου τον Τάσο.

Ποιος είναι περισσότερο ενεργός στα social media;
Λούης Πατσαλίδης: Ο Τάσος εννοείται και να κλ…., έ, πού επήε ο νους σας και να κλαψουρίζει, θα το ανεβάσει στο Ίνσταγκραμ!
Τάσος Θεοδώρου: Έχει δίκιο. (γέλια) Νομίζω πως εγώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι και να μην το ανεβάσω στο Instagram.

Χρησιμοποιείτε τα social media καθαρά για προσωπικούς λόγους; Ή και για επαγγελματικούς;
Τάσος Θεοδώρου: Και για τα δύο. Πρώτα απ’ όλα για να επικοινωνείς με τον κόσμο και να προωθείς τη δουλειά σου. Τα social media έχουν τεράστια δύναμη.
Λούης Πατσαλίδης: Εγώ 70% για επαγγελματικούς σκοπούς, αν και είναι ένας εύκολος τρόπος να κρατάς και αρχείο που λέγαμε προηγουμένως.

Πόσο πολύ σας βοήθησαν στην προσπάθειά σας να επιτύχετε αυτό που πάτε να δημιουργήσετε;
Λούης Πατσαλίδης: Είναι ο πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος να προσεγγίσεις το κοινό και να μεταφέρεις αυτά που θέλεις σε πολλούς .
Τάσος Θεοδώρου: Σίγουρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, γιατί ο κόσμος ενημερώνεται φανατικά μέσα από αυτά.

Και για το τέλος. Αν έπρεπε να περάσετε από τη διαδικασία προεπιλογής για να μπείτε σ’ ένα μουσικό ριάλιτι, τι θα τραγουδούσατε;
Λούης Πατσαλίδης: Ευκολάκι. Κάτι από Χρήστο Θηβαίο εννοείται…
Τάσος Θεοδώρου: Το «Έλα μου» του Σάκη Ρουβά. Θα το χόρευα κιόλας!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS