CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΜαρίνα Μανδρή - Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο γάμος τους και ο ερχομός του...

Μαρίνα Μανδρή – Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο γάμος τους και ο ερχομός του παιδιού τους

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους και η Μαρίνα Μανδρή, στην πρώτη τους συνέντευξη ενάμιση μήνα μετά τον γάμο τους και οκτώ μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Δάφνης, μιλούν για όλα όσα τους ενώνουν.

Αναφορικά με τον γάμο τους, οι δυο ηθοποιοί δήλωσαν ότι ήταν κάτι περισσότερο από αυτό που ονειρεύονταν, κι αυτό γιατί τον διοργάνωσαν μαζί.

«Ο γάμος ήταν καλύτερος από αυτόν που ονειρευόμασταν, γιατί μαζί τον οργανώσαμε. Επέμενα λίγο περισσότερο εγώ σε κάποια διαδικαστικά. Παρόλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Είναι σπουδαίο πράγμα να θυμάσαι και την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου σου. » ανέφερε η Μαρίνα Μανδρή, ενώ ο Προκόπης Αγαθοκλέους πρόσθεσε ότι αυτό οφείλεται σε έναν μεγάλο βαθμό και στους φίλους τους.

«Κι αυτό οφείλεται σε έναν τεράστιο βαθμό στους φίλους μας που βοήθησαν στην όλη διαδικασία. Ήταν δίπλα μας σε όλα. Ήταν μια έκρηξη αγάπης αυτός ο γάμος. Όπως η γέννηση και τα βαφτίσια της κόρης μας, Δάφνης. Νιώθω ευλογημένος με τη Μαρίνα, γιατί έχουμε έναν κύκλο ανθρώπων γύρω μας που ανά πάσα στιγμή, ανάβει το φυτίλι της αγάπης του και εκρήγνυται.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΌΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOWN TOWN ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS