CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣO Τάσος Θεοδώρου και η Δήμητρα Μακρυγιάννη μας εξηγούν την μαγεία του...

O Τάσος Θεοδώρου και η Δήμητρα Μακρυγιάννη μας εξηγούν την μαγεία του ραδιοφώνου μέσα από την συχνότητα του Kiss Fm

Είναι η πρωινή μας συντροφιά , γεμάτη ζωντάνια , ενέργεια και το σημαντικότερο, αγάπη για τον ακροατή. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να ξυπνήσουμε σωστά και να έχουμε μια μέρα χαρούμενη. Μια απολαυστική συνέντευξη που θα διαβάσουμε στο TV Mania στο τεύχος  που κυκλοφορέι το Σάββατο (30/03)  από τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη. 

Ο Τάσος Θεοδώρου και η Δήμητρα Μακρυγιάννη μιλούν για την εμπειρία τους στο ραδιόφωνο, τα πρώτα τους βήματα αλλά και την ευθύνη που έχουν προς τους ακροατές  για να τους χαρίσουν ένα όμορφο πρωινό ξύπνημα.

Τάσος Θεοδώρου: Ο μουσικός παραγωγός φροντίζει να φτιάχνει τη διάθεση των ακροατών του, τόσο με τις μουσικές επιλογές, όσο και με αυτά που αναφέρει στον αέρα. Για τον ακροατή, είσαι ο φίλος του, που του κρατά συντροφιά τις ώρες που είναι μόνος στο αυτοκίνητο και πηγαίνει στη δουλειά. Ή όταν κάθεται στο σπίτι και προσπαθεί να χαλαρώσει.
Δήμητρα Μακρυγιάννη: Η μουσική είναι για μένα τρόπος ζωής, μεγάλο κομμάτι της κάθε μου ημέρας επομένως αντιλαμβάνεσαι πόσο το λατρεύω όλο αυτό. Μουσικός παραγωγός είναι να αγαπάς τη μουσική και να το μεταδίδεις μέσω ενός μικροφώνου και σε αυτόν που σε ακούει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS