CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΟι κύπριοι stars του Tik Tok: Ο 22χρονος Δημήτρης και η γιαγιά...

Οι κύπριοι stars του Tik Tok: Ο 22χρονος Δημήτρης και η γιαγιά του Ανδρούλα!

Ο 22χρονος TikToker από τα Πολεμίδια που κατάφερε να φτάσει με ένα του μόνο video στο ένα εκατομμύριο 300 χιλιάδες views, έχοντας πια 3 εκατομμύρια likes συνολικά, «χρωστά» μεγάλο μέρος της ξαφνικά μεγάλης του δημοσιότητας στη γιαγιά του, που είναι και η «πρωταγωνίστρια» των videos του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Πώς σκέφτηκες, Δημήτρη, να εντάξεις τη γιαγιά σου στα βιντεάκια που φτιάχνεις για το TikTok, τα οποία έχουν γίνει viral τους τελευταίους μήνες;
Αυθόρμητα. Είχα πάντοτε πολύ στενή σχέση με την γιαγιά, την αγαπώ πάρα πολύ, της έχω τεράστια αδυναμία, και μια μέρα που ήμασταν στο σπίτι της αδελφής μου και τρώγαμε κοτόπουλο με ρύζι που είχε ετοιμάσει, μου ήρθε σαν ιδέα καθώς την έβλεπα που κάτι της έλεγε και γελούσε. Και της είπα: «Γιαγιά, πάμε λίγο στη βεράντα να κάνουμε ένα video;». Με ρώτησε «μα, τι θα κάνουμε;» και της απάντησα «θα κάνουμε κάτι, γιαγιά μου, που θα το δει πολύς κόσμος!». Η γιαγιά δεν κατάλαβε πολλά εκείνη τη μέρα, ευτυχώς έκανε ό,τι της έλεγα διότι μου έχει εμπιστοσύνη, κάναμε θυμάμαι αρκετή ώρα μέχρι να ολοκληρώσουμε εκείνο το πρώτο μας βιντεάκι αλλά η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη: Για να καταλάβετε, ενώ το προηγούμενο μου video στο TikTok είχε γύρω στις πέντε χιλιάδες views, με τη γιαγιά φτάσαμε την επόμενη μέρα στις δεκαπέντε χιλιάδες. Κατάλαβα, λοιπόν, πως αυτό για κάποιο λόγο άρεσε και το συνεχίσαμε. Η γιαγιά έγινε η πρωταγωνίστριά μου!

Κυρία Ανδρούλα: Για να είμαι ειλικρινής, εγώ νόμιζα τις πρώτες φορές που χορεύαμε, πως με έβγαζε φωτογραφίες ο Δημήτρης. Δεν ήξερα ότι τραβά video! Νόμιζα ότι βγάζουμε φωτογραφίες για ενθύμιο. Πού να ήξερα! Ύστερα, μου έδειχνε τι έκανε και παραξενεύτηκα. Του είπα: «Μα τι είναι αυτά, παιδί μου; Μας βλέπει και άλλος κόσμος;».

Και πώς αντέδρασες μετά;
Του είπα: «Ντρέπομαι!». Στην αρχή το διασκέδαζα οφείλω να πω, αλλά μετά είπα: «Κύριε ελέησον, τώρα είναι η ηλικία μου για να κάνω τέτοια πράγματα και να με βλέπει ο κόσμος;». Ο Δημήτρης επέμενε. Του έλεγα: «Άφησέ με ήσυχη», αλλά με έπιανε από το χέρι και χορεύαμε. Θες η αδυναμία που του έχω, θες η χαρά που μου έδινε αυτό το πράγμα, το συνέχισα επειδή καταλάβαινα πως δίνει χαρά στον Δημήτρη.

Σ’ εσένα;
Πλέον το χαίρομαι κι εγώ πολύ!

Σε δυσκολεύουν τα βιντεάκια;
Είναι κάποια που με δυσκολεύουν πολύ! Ειδικά αυτά που έχουν πολλές κινήσεις. Αλλά τι να κάνω…Επιμένει ο Δημήτρης, ε, το βάζω κι εγώ πείσμα να καταφέρω να πετύχω να κάνω τις φιγούρες όπως πρέπει…Υπήρχε βιντεάκι που έκανα 45 λεπτά να το καταφέρω στις πρόβες, αλλά στο τέλος το έβγαλα. Σε εκείνο παιδεύτηκα πολύ και του είπα να μην ξανακάνουμε τέτοια δύσκολα βιντεάκια. Για τον εγγόνο μου τα κάνω, μη νομίζεις!

Αισθάνεσαι σαν συνομήλική του, κυρία Ανδρούλα;
Πιο μικρή του! Είμαι 18 χρόνων κοντά του (γελάει). Ξανανιώθεις νέα με αυτό το πράγμα, τι να σας πω, και ξεχνάς πως έχεις πρόβλημα με τα πόδια σου και με τα γόνατά σου. Το συστήνω σε όλες τις γιαγιάδες (γελάει).

Πόσα εγγόνια έχεις;
Έχω επτά εγγόνια και τρία δισέγγονα.

Δημήτρης: Εγώ, όμως, είμαι ο καλύτερος εγγονός σου, γιαγιά μου!

Κυρία Ανδρούλα: Μην τα λες αυτά, βρε. Σας αγαπώ όλους το ίδιο!

Οι αντιδράσεις των φίλων σου και των followers σου ποιες ήταν στην αρχή, Δημήτρη;
Τρελάθηκαν! Είχαν βρει καταπληκτική την ιδέα και μου είπαν να την συνεχίσω. Έβλεπα κι εγώ πως αυτό είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση γενικότερα, κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι σε τι είδους άλλα videos θα εντάξω τη γιαγιά μου. Άρχισα, λοιπόν, να το επεξεργάζομαι μέσα στο μυαλό μου. Ε, δεν γινόταν να μην συμμετέχει και η γιαγιά, διότι πλέον ο κόσμος τη ζητούσε! Θυμάμαι, επίσης, ότι είχαν αρχίσει κάποιοι να με κοιτάζουν στο δρόμο παράξενα, και πλέον καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται εδώ.

Κυρία Ανδρούλα: Εγώ το κατάλαβα από τις γειτόνισσες. Τα εγγόνια τους άρχισαν να τις ρωτούν για μένα και τους έλεγαν «η κυρία Ανδρούλα κάνει TikTok με τον εγγονό της, είναι μοντέρνα γιαγιά, έτσι να γίνεις κι εσύ!». Εκείνες με έπαιρναν μετά τηλέφωνο και μου έλεγαν: «Μα, Ανδρούλα, κάνεις TikTok;». Στην αρχή ντρεπόμουνα, αλλά μετά συνηθίζεται.

Εσύ, έχεις προσωπικό λογαριασμό στο TikTok;
Όχι. Έχω, όμως, Facebook! Δεν γράφω κάτι μέσα σ’ αυτό, απλά βλέπω τι γράφουν οι φίλες μου που με ακολουθούν και πατώ την «κοινοποίηση»· εγώ δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ.

Δημήτρη, γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το TikTok τόσο ενεργά;
Κοίτα, εμένα μου αρέσουν τα βιντεάκια που έχουν κίνηση, που είναι δημιουργικά. Με εμπνέουν. Το TikTok είναι μια πλατφόρμα που δημιουργεί ευκαιρίες πιστεύω. Ήδη έχω τις πρώτες προστάσεις, θα δείξει η πορεία πώς θα πάει!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS