CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΘέλξια Βαλέρια - Χριστίνος: Η φωτογράφησή τους λίγο μετά την πρόταση γάμου...

Θέλξια Βαλέρια – Χριστίνος: Η φωτογράφησή τους λίγο μετά την πρόταση γάμου (εικόνες)

Η γνωστή  fashionista και o επιχειρηματίας- ιδιοκτήτης του  ιδιοκτήτης του Alasia Boutique Hotel, φωτογραφήθηκαν λίγο μετά την πρόταση γάμου για το περιοδικό HELLO! και μίλησαν για  την επιθυμία τους για παιδιά, για όλα όσα αγαπούν ο ένας στον άλλο και την πρώτη τους γνωριμία.

Θυμάστε την πρώτη σας γνωριμία;

Χ: Τη Θέλξια την είδα πρώτη φορά πριν 10 χρόνια. Μόλις την είδα ένιωσα πως «she was the one»! Γύρισα και είπα στον φίλο μου που στεκόταν δίπλα μου πως αυτή θα είναι η γυναίκα μου και έτσι και έγινε! (Γέλια).

Θ: Μα φυσικά! Η πρώτη φορά που γνώρισα τον Χριστίνο ήταν σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε, αλλά το θυμάμαι σαν να ήταν χτες. Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2008 και ένας τύπος με χτυπημένο μάτι, δεμένο με γάζες, με κοιτούσε ασταμάτητα, με το ένα μάτι πάντα! (Γέλια). Από τότε, για τα επόμενα 2 χρόνια, φρόντιζε να βρίσκεται στον δρόμο μου και να με φλερτάρει με τον πιο όμορφο τρόπο, ώστε να καταφέρει να με κερδίσει. Μετά από 2 χρόνια τα κατάφερε. Από τότε, έχουν περάσει 8 χρόνια που είμαστε μαζί και εξακολουθεί να με φλερτάρει και να μου θυμίζει κάθε μέρα πως με βλέπει ακόμα σαν εκείνο το 19χρονο κοριτσάκι, εκείνη την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ:

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Άντρεα Χατζηνικόλα
Μακιγιάζ: Σαββίνα Χαγιάννη 
Μαλλιά: Γιώργος Σοφοκλέους
Η Θέλξια φορά ρούχα Ermarolla Boutique και ο Χριστίνος από προσωπική συλλογή.
Θερμές ευχαριστίες στο Alasia Boutique Hotel στη Λεμεσό για τη φιλοξενία κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS