CELEBRITIESΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣΤο love story του Χάρη Χριστόπουλου και της Anita Brand - Έτσι...

Το love story του Χάρη Χριστόπουλου και της Anita Brand – Έτσι γνωρίστηκαν!

Τη γυναίκα της ζωής του, Anita Brand, με την οποία αναμένεται πολύ σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, συστήνει ο Χάρης Χριστόπουλος στο περιοδικό HELLO!.

Η Anita κατάγεται από την Ουγγαρία και είναι make up artist. Πώς όμως γνωρίστηκε με τον Χάρη;

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από την κοινή τους συνέντευξη:

Anita, εμείς οι άνθρωποι των media σε γνωρίζουμε ως μια εξαιρετική make up artist. Αλήθεια, πότε ήρθες στην Ελλάδα από την Ουγγαρία;
ANITA BRAND: Το Σεπτέμβριο του 2003. Μόλις είχα ξεκινήσει να δουλεύω ως μοντέλο και το πρώτο μου μεγάλο ταξίδι ήταν στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπήρχαν περιοδικά και μόδα, ώστε να μπορέσω να κάνω το book μου. Ξεκίνησα το modeling γιατί ήθελα να ταξιδεύω. Τα ταξίδια για μένα ήταν το ιδανικότερο πράγμα. Θα έμενα δύο μήνες στην Ελλάδα, αλλά τη δεύτερη μέρα που ήρθα γνώρισα τον Χάρη.

Πώς έγινε αυτό;
Α.Β.: Ήμουν σε πρακτορείο και μ’ έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Εγώ τότε μιλούσα μόνο γερμανικά και ουγγρικά. Καθόλου αγγλικά. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά ενώ σε όλα τα μοντέλα έδωσαν όρντινο στις 10, σ’ εμένα έγραψαν στις 9. Έφτασα μία ώρα νωρίτερα, μου άνοιξε ο Χάρης, κοιταχτήκαμε και κάτι συνέβη εκείνη τη στιγμή. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν πολύ δυνατή κι αυτό το κατάλαβα εκ των υστέρων.
Χ.Χ.: Είδα έναν άγγελο να μπαίνει και είχε όλα τα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν. Μια ανώτερη γοητεία, μια εκλεπτυσμένη ομορφιά. Είδα τα μαλλιά της μαζεμένα και δύο τεράστια μπλε μάτια. Ξέρω πως θα ακουστεί τολμηρό, αλλά εκείνη τη στιγμη είδα μέχρι το τέλος. Ζήσαμε με την Anita και μετά κάναμε ένα διάλειμμα. Περάσαμε μια κρίση, όπως πολλά ζευγάρια.
Α.Β.: Εάν συνεχίζαμε τότε ως ζευγάρι, σήμερα δε θα ήμασταν μαζί. Το πιστεύω αυτό. Μας έκανε πολύ καλό το ότι ζήσαμε χώρια για ένα διάστημα.
Χ.Χ.: Έκανα αυτό που λένε ότι, όταν αγαπάς κάποιον, άφησέ τον να φύγει. Αν γυρίσει, θα είναι εκεί. Είμαι πολύ ελεύθερος άνθρωπος και απελευθερωμένος. Απεχθάνομαι την κτητικότητα. Δεν έχω δικαίωμα να κάνω κτήμα μου έναν άνθρωπο και να του υπαγορεύω πώς θα φερεται. Το μότο μας είναι «Είμαστε μαζί γιατί είμαστε ελεύθεροι». Μόνο οι ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν να αγαπιούνται αληθινα. Της το λέω συνέχεια: «Θέλω κάθε πρωί να ξυπνάς και να είμαι η επιλογή σου». Δεν μπορεί να είμαστε μαζί με κάποιον από ανάγκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS